Hava Durumu

Feci kazada ölü sayısı arttı! 3 mühendis ve bebek...

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Korkuteli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde görevli ziraat mühendisleri Ezgi Görkem Şahin , sezaryenle alınan erkek bebeği ile Serap Tek ve nişanlısı Okan Haluk Çalışkan'ın cenazeleri yakınları tarafından morgdan alındı

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2018 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kazada ölü sayısı arttı! 3 mühendis ve bebek...

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında olay yerinde hayatını kaybeden nişanlı çiftlerin bulunduğu araçtan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ziraat mühendisi 9 aylık hamile kadın ile karnındaki erkek bebeği de tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya - Korkuteli karayolu Cehennem Deresi mevkiinde dün saat 17.50 sıralarında Korkuteli'nden Antalya'ya giden ziraat mühendisi Okan Haluk Çalışkan'ın (33) kullandığı 07 CTC 02 plakalı otomobil, Cehennem Deresi mevkiinde henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilde, takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, Korkuteli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde görevli ziraat mühendisleri sürücü Çalışkan, ile nişanlısı Serap Tek (25) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan ziraat mühendisleri 9 aylık hamile Ezgi Görkem Şahin (31) ve Cemil Öztürk ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan hamile Ezgi Görkem Şahin Akdeniz Üniversite Hastanesi'ne Cemil Öztürk ise özel bir hastaneye kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden Okan Haluk Çalışkan ve nişanlısı Serap Tek ise cenazeleri ise Korkuteli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Hamile mühendis, karnındaki bebeği ile hayatını kaybetti
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen 9 aylık hamile Şahin ile karnındaki erkek bebeği tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ezgi Görkem Şahin ve bebeğinin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na konuldu. Öztürk ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.