Hava Durumu

Feci kazanın ardından ortaya çıktı...Son anlarını kaydetmişler

Şile yolundaki korkunç kazada yaşamını yitiren 3 üniversite öğrencisinin, arkadaşlarının doğum gününden döndükleri öğrenilirken, kazanın yaşanmasından sadece 2 saat önce otomobilin içinde çekilen cep telefonu görüntüleri yürek burktu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2015 07:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2015 07:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kazanın ardından ortaya çıktı...Son anlarını kaydetmişler
Şile otobanı çekmeköy Taşdelen Mevkii’nde önceki gün yaşanan kaza, 3 üniversite öğrencisini yaşamdan kopardı. Park halindeki TIR’a arkadan çarpan otomobildeki Oğulcan Satılmış, Berkay Orcan ve Berra Özel olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralı Berca Bezzaz ise hastanede tedavi altına alındı.

Bir arkadaşlarının doğum gününe katılan gençlerin, kutlamadan döndükleri, kazada ölen Berra Özel ile yaralı kurtulan Berca Bezzaz’ın teyze kızları olduğu belirlendi. Berra  Özel, Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Genç kızın üniversite arkadaşları ve hocalarının da katıldığı cenazede, Özel’in ablası, “Kardeşim gitti” diyerek gözyaşlarına boğuldu.  

Korkunç kazanın yaşanmasından sadece iki saat önce lüks otomobilin içinde çekilen cep telefonu görüntüleri de ortaya çıktı. Kısa aralıklarla çekildiği anlaşılan iki görüntüyü gençler diğer arkadaşlarıyla paylaştı. Bu paylaşımdan sonra da korkunç kaza yaşandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.