Hava Durumu

Fedakarlık olursa başarı yine gelir

Yeşil Beyazlı kulübü ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Geçmişinde olduğu gibi yine fedakarlıklar olursa Bursaspor özlenen başarılara kavuşur” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fedakarlık olursa başarı yine gelir
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti. Özlüce Tesisleri’ne giden Müezzinoğlu’nu Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu karşıladı.

Müezzinoğlu, “Bursaspor'un tarihi geçmişinden bugüne gelişinde çok önemli fedakarlıklar var. Bundan sonraki süreçte de fedakarlıkların artarak devam etmesini sağlayabilmeliyiz ki tarihi geçmişteki çok mutlu olunan başarıları tekrar yakalayabilelim” dedi.​



FUTBOLCULARA ÖZEL İLGİ

Müezzinoğlu ayrıca, sanayicilerin, iş adamlarının ve kentin Bursaspor'a daha fazla sahip çıkmasını, takımla duygu bağlarını güçlendirmesini istediklerini söyledi. Konuşmaların ardından Bursaspor Başkanı Ali Ay, Mehmet Müezzinoğlu’na 9586 nolu Bursaspor Genel Kurul Üyelik kartını takdim etti. 



Müezzinoğlu da, Ali Ay’a bir bakan maaşı miktarında Bursaspor Kulübü’ne para bağışında bulunduğu zarfı takdim etti. Daha sonra antrenman sahasına giden Müezzinoğlu, futbolcularla tek tek ilgilendi ve baklava ikram etti.​
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.