Hava Durumu

Federer ve Djokovic: Toprak Kortun En İyisi Nadal

Roger Federer ve Novak Djokovic, toprak kort sezonunun başlaması ile birlikte "Toprağın ağası" Radael Nadal'a övgü dolu sözlerde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Federer ve Djokovic: Toprak Kortun En İyisi Nadal

Teniste toprak sezonu başlıyor. Monte Carlo Tenis Turnuvası öncesi Rafael Nadal favori olarak gösterilirken Nadal'ın en büyük rakipleri Roger Federer ve Novak Djokovic, İspanyol raketi öven açıklamalarda bulundu. "Toprağın ağası" lakaplı Nadal hakkında konuşan Federer, "Toprak üstünde Nadal her zaman benden daha avantajlı olmuştur. Onu toprakta yenmek için çok farklı şey denedim ama her defasında bana cevap verdi. Toprak kortta Rafa, diğer herkesten daha iyi" sözlerini kullandı.

DJOKOVIC: "İNANILMAZ OYUNLARI VAR"

Sırp raket Novak Djokovic ise "Nadal, toprak kortun en iyi oyuncusu. Federer ve ben, 1 Fransa Açık kazandık ama geriye kalan hepsini Nadal kazandı. Toprak kortta inanılmaz oyunları var, müthiş bir görüş açısı var" diye konuştu.

SON 13 YILIN 10'UNDA ŞAMPİYON

Rafael Nadal, Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda tam 10 kez şampiyon olurken bu alanda ulaşılması güç bir rekorun sahibi konumunda yer alıyor. Fransa Açık'ta son 13 yılın 10'unu Nadal, şampiyon olarak bitirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.