Hava Durumu

Felaket filmlerini aratmayan ölüm

İzmir Askeri Casusluk davasında 10 ay hapis yatıp beraat eden Serap Alagöz Turkekul, kaza yapan eşine yardım etmek isterken TIR’ın altında kaldı. Kazada hayatını kaybeden Turkekul’un, karnındaki bebeği öldü

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Felaket filmlerini aratmayan ölüm
İzmir’de yaşanan trajik kaza en zorlama felaket filmlerini bile aratmadı. Şubat ayında tüm sanıklarının beraat ettiği İzmir Askeri Casusluk Davası nedeniyle cezaevinde 10 ay geçiren Serap Alagöz Turkekul, hapisten çıktıktan sonra hayatını Yiğitcan Turkekul ile birleştirdi. Kötü günleri geride bırakıp evliliklerinin henüz dört aylık meyvesini bekleyen genç çiftin mutluluğunu bu kez trajik kaza bozdu.

Geçtiğimiz Salı günü birlikte yola çıkan çiftten Serap Turkekul, motosikletiyle seyir halinde olan eşi Yiğitcan Turkekul’u arkadan arabasıyla takip ediyordu. Birden direksiyon hakimiyetini kaybeden Yiğitcan Turkekul’un motosikleti bariyerlere çarparak yola savruldu. Hemen önünde yol alan eşinin kaza geçirdiğini gören Serap Turkekul panikle el frenini çekip aracı durdurdu.

Genç kadın, eşinin yardımına koşmak için kapıyı açıp araçtan inmek istedi. Ancak tam bu sırada yoldan geçmekte olan bir TIR, telaşla inen kadına çarptı. Turkekul, çarpmanın etkisiyle şiddetli şekilde yola savruldu. Yoldan geçen sürücüler feci kazayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç çifte anında müdahalede bulundu. Fakat dört aylık hamile olduğu öğrenilen Serap Turkekul ve karnındaki bebeği hayatını kaybetmişti. Kazada yaralı kurtulan Yiğitcan Turkekul, hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Kazaya karışan TIR şoförü ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

İzmir Askeri Casusluk Davasının sivil sanıklarından olup 10 ay tutuklu yargılanan Serap Alagöz Turkekul (35), tahliye olduktan sonra Yiğitcan Turkekul (32) ile evlendi. 26 Şubat’taki duruşmada da beraat etti. Bir süre sonra da eşinden hamile kaldı. Çift bir anne-baba olmayı hayal ederken Serap Alagöz Turkekul salı günü bir TIR’ın altında kalarak hayatını kaybetti. Kazada hamile olan Turkekul’un karnındaki bebeği de hayatını kaybetti.(Çağdaş Ulus-Vatan) 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.