Hava Durumu

Felçli kadın yanarak can verdi

ÇORUM'da üç katlı binanın ikinci katında meydana gelen yangında felçli 80 yaşındaki Minüre Koçak, yanarak can verdi. Sobadan sıçrayan kıvılcımlarla çıkan yangında 1 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2013 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2013 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Felçli kadın yanarak can verdi

Olay Kale Mahallesi Milönü Caddesi No:46’da bulunan üç katlı bir evde meydana geldi. Annesiyle birlikte yaşayan Çorum Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan 46 yaşındaki Mustafa Koçak, eve gelip felçli olan annesi 80 yaşındaki Minüre Koçak’ın yemeğini yedirdi ve sobasını yakıp tekrar işe gitti. İddialara göre, bir süre sonra da sobadan sıçrayan kıvılcımlar evde bulunan eşyaları tutuşturdu. Alevleri gören komşuları camda yardım isteyen yaşlı kadını kurtarmak için büyük çaba harcadı. Ancak, alevler ve yoğun duman nedeniyle yaşlı kadın alevlerin arasından kurtarılamadı.

Olay yerine kısa sürede itfaiye, sağlık görevlileri ve polis geldi. İtfaiye ekipleri alevleri uzun uğraşlar sonucu söndürürken, eve girdiklerinde yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaştı.

Evinde yangın çıktığını haber alan Mustafa Koçak, annesinin acı haberiyle gözyaşlarına boğuldu. Komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalıştırılan Koçak, bir süre sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yangında Minüre Koçak'ı kurtarmak için eve giren 23 yaşındaki Emrah Karakaş da yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.