Hava Durumu

Fenerbahçe 2 - 1 Bursaspor

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe sahasında Bursaspor'u ağırlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe 2 - 1 Bursaspor

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Barış, Giuliano, Ayew, Soldado

BURSASPOR: Harun, Aziz Behich, Ertuğrul, Ekong, Barış, Badji, Aytaç, Yusuf, Lima, Furkan, Necid

1 - Hakem Halil Umut Meler maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Fenerbahçe takımının vuruşuyla oyun başlıyor.

2 - Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Aytaç Kara ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile ön direkte uzaklaştırıyor.

4 - Ceza sahası dışı sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Mehmet Topal kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

7 - Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Yusuf Erdoğan ofsaytta kalıyor.

9 - Orta alandan başlayan atakta kısa pasla sol kanatta topla buluşan Yusuf Erdoğan ofsaytta kalıyor.

13 - Orta alanda karşılıklı yapılan top kayıpları ile oyun devam ediyor.

16- GOOOLL!! Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yusuf Erdoğan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Josef De Souza bu topu kafa ile uzaklaştırmak istiyor. Arka direğe düşen topa hareketlenen William Troost-Ekong kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Bursaspor, William Troost-Ekong'un golüyle skoru 1-0'a taşıyor.

19 - Orta alandan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Yusuf Erdoğan ceza sahası dışı sol çaprazdan uzaklardan kaleye plase vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

20 - Yusuf Erdoğan, Mehmet Topal'ı ceza sahası içinde arkadan yaptığı müdahaleyle yerde bırakıyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

22 - Giuliano penaltı atışı için topun başına geçen futbolcu oluyor.

22 - GOL! Fenerbahçe, Giuliano'nun penaltı golüyle 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

24 - Martin Skrtel, Tomas Necid'e hava topu mücadelesinde yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

26 - Sol kanatta topla ilerleyen Tomas Necid ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

28 - Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mauricio Isla ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

29 - Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

30 - GOL! Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topta araya Barış Alıcı giriyor. Giuliano kendisine gelen topu ceza sahası içine dolduruyor. Ceza sahası içinde Roberto Soldado kafa ile topu Josef De Souza'ya indiyor. Josef De Souza sağ ayağı ile topa dokunuşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Fenerbahçe, Josef De Souza'nın golüyle 2-1'lik skor üstünlüğünü yakalıyor.

30 - Golün pasını veren oyuncu Roberto Soldado oluyor.

35 - Andre Ayew, Barış Yardımcı'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

38 - Orta alandan atılan uzun topa hareketlenen Tomas Necid sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

43 - Tomas Necid'in kısa pasıyla topla buluşan Allano Lima ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

43 - Yusuf Erdoğan'ın sağ kanattan verdiği kısa pas sonrası oluşan karambolde topla buluşan Tomas Necid altıpas dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

45 - İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

45 - Halil Umut Meler ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Fenerbahçe 2-1'lik skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

DEVRE ARASI

46- Hakem Halil Umut Meler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Bursaspor'lu oyuncuların vuruşuyla oyun başlıyor.

46- Bursaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Tomas Necid çıkıyor ve yerini Tunay Torun'a bırakıyor.

51- Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Yusuf Erdoğan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularından dönen topla buluşan Stephane Badji ceza sahası dışından vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

52- Sol kanatta atılan pasa hareketlenen Barış Alıcı ofsaytta kalıyor.

53- Ceza sahası içi sol çaprazda topla ilerleyen Yusuf Erdoğan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Volkan Demirel yatarak kontrol ediyor.

56- Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Hasan Ali Kaldırım kaleye şutunu çekiyor ancak kaleci Harun Tekin tokatlayarak bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

58- Orta alandan gelişen atakta atılan pasa hareketlenen Yusuf Erdoğan ofsaytta kalıyor.

59- Allano Lima, pozisyon sonrasında verilen penaltı ve VAR uygulaması sonrasında yapılan iptali sonrasında yaptığı itirazlardan dolayı sarı kart ile cezalandırılıyor.

61- Fenerbahçe , Souza ile gole çok yaklaştı; fakat top kaleyi bulmadı... Aut.

62- Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Giuliano bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

65- Andre Ayew'in vurduğu şut kaleyi bulmuyor.

66- Fenerbahçe takımı oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sahadan çıkan oyuncu Roberto Soldado, giren oyuncu Nabil Dirar.

69- Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Nabil Dirar ceza sahası yayını solundan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

72- Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top Josef De Souza'nın müdahalesiyle yükseliyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

73- Nabil Dirar, Tunay Torun'a orta alanda faul yapıyor. Avantaja bırakılan pozisyon sonrasında oyun duruyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

74- Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yusuf Erdoğan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor.

79- Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında topla ilerleyen Aziz Behich ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Hasan Ali Kaldırım kafa ile bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

80- Sol kanattan gelişen atakta Aziz Behich ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen yanında bu topa hareketlenen Allano Lima kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Volkan Demirel'in kontrolünde kalıyor.

83- Bursaspor'da sarı kart gören oyuncu Stephane Badji.

83- Bursaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Allano Lima çıkıyor ve yerini Emre Taşdemir'e bırakıyor.

84- Oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan oyuncu Barış Alıcı, oyuna giren oyuncu Elif Elmas.

87- Bursaspor'da oyuncu değişikliği, giren oyuncu Jani Atanasov , çıkan oyuncu Furkan Soyalp.

89- Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Yusuf Erdoğan ceza sahası yayı içine kadar topla ilerliyor. Yay içinden kaleye şutunu çekmek istiyor ancak bu top savunma oyuncusundan geri dönüyor.

89- Hızlı gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Nabil Dirar ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak yerden giden bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

90- Maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

90- Ceza sahası içi sol çaprazda yaşanan karambol sonrasında topla buluşan Mehmet Topal sağ ayağıyla kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

90+ 4 Fenerbahçe için oyuncu değişikliği. Andre Ayew çıkan oyuncu, Alper Potuk giren oyuncu.

90+ 5 Bursaspor korner kullanıyor.

90+5- Bursaspor köşe vuruşundan yararlanamıyor ve maç sona eriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.