Hava Durumu

Fenerbahçe, 3 puanı 3 golle aldı!

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'u 3-0 yenerek zirve yolunda önemli bir virajı kayıpsız döndü. Konyaspor karşısında rahat bir galibiyet alan sarı-lacivertlilerin golleri Szalai, Osayi ve Serdar Aziz'den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, 3 puanı 3 golle aldı!

Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 3-0 yenerek 58 puana yükseldi. Lider Beşiktaş'la puan farkını 2'ye indiren sarı-lacivertliler, 2. Galatasaray'la da puanları eşitledi.

Konyaspor karşısında zorlanmayan Fenerbahçe'nin golleri 29. dakikada Szalai, 32. dakikada Osayi Samuel ve 90. dakikada Serdar Aziz'den geldi.

SİFTAH YAPTILAR

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı iki futbolcusu oyuncusu Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel, sarı-lacivertli forma altında ilk gollerini Konyaspor deplasmanında attı.

ENNER VALENCIA CEZALI

Fenerbahçe'de Enner Valencia, 58. dakikada gördüğü sarı kartla Gençlerbirliği mücadelesinde cezalı duruma düştü.

PELKAS SAKATLANDI

Maçın 79. dakikasında Pelkas ile Skubic hava topu mücadelesinde çarpıştı. Yerden kalkamayan Yunan futbolcu sedye ile oyun alanının dışına alınıyor.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 2: Fenerbahçe ilk dakikalarda önde baskı uygulayarak Konyaspor'un yarı sahasından pas yaparak çıkmasına izin vermemeye çalışıyor.

Dakika 2: Valencia'nın pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Mert Hakan'ın şutunda Sehic topu çeldi. Seken topu Valencia tamamlamak istedi. Ama top üstten auta gitti.

Dakika 6: Fenerbahçe maça oldukça hareketli başladı. Ön alanda yapılan pres şu ana kadar oldukça verimli oldu.

Dakika 15: Ön alanda yapılan pres sonrasında bu kez Valencia topu kazandı. Ceza sahasına doğru sokulan Thiam'ı gördü. Thiam, iki oyuncudan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve pozisyonunu yitirdi.

Dakika 24: Pelkas, Thiam ile verkaç yapıp ceza sahasına doğru sokulmak istedi. Ahmet Çalık araya girip tehlikeyi büyümeden önledi.

Dakika 28: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan seken topla buluşan Mert Hakan, topu bir kez daha ceza sahasına doldurdu. Gökhan topu kale sahasına indirdi. Bomboş durumda topla buluşan Szalai topu ağlara gönderdi.

Dakika 31: Pelkas'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Osayi-Samuel, ceza sahasına sokuldu. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yerden uzak direk dibine şık bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

Dakika 38: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Osayi-Samuel'in pasıyla topla buluşan Thiam'ın vuruşunda top kaleci Sehic'in üzerine gitti.

Dakika 41: Novak'ın pasıyla ceza sahasının hemen dışında, sol çaprazda topla buluşan Pelkas'ın şutu üstten auta gitti.

Dakika 45+1: Mert hakan sağ çaprazdan uzak direğe doğru sert bir vuruş yapmak istedi. Top farklı şekilde auta gitti.

Dakika 48: Skubic'in pasıyla ceza sahasının sağında Shengelia topla buluştu. Szalai araya girip tehlikeyi büyümeden önledi.

Dakika 50: Milosevic uzaklardan şansını denedi. Yerde seken topu Altay kontrol etti.

Dakika 56: Jevtovic'in pasında savunmadan seken topu önünde bulan Sekidika'nın gelişine vuruşunda top Altay'ın üzerine gitti.

Dakika 60: Sol kanattan ceza sahasına sokulan Valencia'nın penaltı noktasına doğru çıkarttığı topu Ahmet Çalık uzaklaştırdı.

Dakika 72: Sağ kanattan ceza sahasına sokulan Cikalleshi'nin geriye çıkarttığı topa Jevtovic, sert bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. Ama Cikalleshi'nin topla buluştuğu pozisyon için ofsayt bayrağı havada.

Dakika 76: Jevtovic, uzaklardan çok sert bir vuruş yaptı. Altay, topu parmaklarının ucuyla çelmeyi başardı.

Dakika 87:İrfan Can'ın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Samatta'nın vuruışunda Sehic gole izin vermedi.

Dakika 89: Ferdi'nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Sehic'in sektirdiği top Serdar'ın önünde kaldı. Serdar Aziz de topu boş kaleye gönderdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.