Hava Durumu

Fenerbahçe, Brezilyalı Giuliano ile anlaştı

Fenerbahçe, Zenit'te forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha Giuliano ile prensipte anlaştı. Giuliano, geçen sezon çıktığı 38 maçta 30 gole direkt katkı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2017 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, Brezilyalı Giuliano ile anlaştı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Bu hafta iki futbolcunun transferini açıklayacağız" ifadesi sonrası bu isimlerin kim olduğu ortaya çıktı.

SOLDADO'YLA BİRLİKTE GİULİANO DA GELİYOR

Santrfor ve forvet arkası bölgelerine takviye yapmaya planlayan Sarı-Lacivertliler, ilk olarak İspanyol golcü Roberto Soldado ile anlaşmaya varırken, diğer oyuncunun da Brezilyalı oyuncu Giuliano olduğu belirtildi.

TRT Spor'un haberine göre, Galatasaray'ın eski teknik patronu Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Zenit'te forma giyen Sambacı'nın Fenerbahçe'nin 2. bombası olacağı vurgulandı.

GEÇEN SEZON 38 MAÇTA 30 GOLE KATKI VERDİ

Rus kulübünün 2016 yılında Gremio'dan 7 milyon Euro karşılığı transfer ettiği 27 yaşındaki Giuliano, geçen sezon 38 resmi karşılaşmada sahaya çıktı ve 17 gol- 13 asist ile oynadı.

Tam adı Giuliano Victor de Paula olan yıldız futbolcu, bu sene ise 4 müsabakada boy gösterdi. Sırasıyla, Parana, Internacional, Dnipro, Gremio, Ural ve Zenit formaları giyen Giuliano, 13 kez de Brezilya Milli Takım forması giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.