Hava Durumu

Hamzaoğlu: Fenerbahçe'ye sıcak bakarım

Boşta olmasına rağmen Galatasaray'dan kendisine teklif gelmediği için kırılan Bursaspor'un eski teknik adamı, "Fenerbahçe'den teklif alırsam sıcak bakarım" açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: Fenerbahçe'ye sıcak bakarım

Fenerbahçe ile adı geçen Bursaspor eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan şok bir açıklama geldi. Star Gazetesi'ne konuşan Hamzaoğlu, fikir değişikliğine gittiğini söyledi. Hamzaoğlu, "Beni Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya yakıştırdıkları için teşekkür ederim ama oranın hocası bana göre Aykut Kocaman'dır. Eğer Aykut hoca Konyaspor'da devam edecek ve Fenerbahçe Kulübü bana bir teklifle gelirse tabii ki sıcak bakarım" ifadelerini kullandı.

G.SARAY BENİ KIRDI

Genç teknik adam şöyle devam etti: "Aslında geçtiğimiz haftaya kadar 'Ben Galatasaray camiasına mâl olmuş biriyim, bizi sevenleri üzmeyelim' düşüncesi içerisindeydim fakat boşta olmama ve Galatasaray ile büyük başarılar yakalamama rağmen başka bir teknik adamla anlaşılması beni açıkçası kırdı. Artık fikrim gerçekten değişti, sonuçta profesyonel insanlarız ve futbola güzellik katmak istiyoruz, Fenerbahçe'den böyle bir teklif alırsam sıcak bakabilirim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.