Hava Durumu

Fenerbahçe'de Comolli görevi bırakıyor mu? Açıklama geldi...

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Galatasaray ile oynanacak derbi öncesinde görevi bırakacağı yönünde çıkan haberlere cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2019 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2019 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Comolli görevi bırakıyor mu? Açıklama geldi...

Dev derbi öncesi Fenerbahçe'nin Fransız sportif direktörü Damien Comolli görevini bırakacağı yönündeki iddialara iddialarına yanıt verdi.

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli de yapılan transferler nedeniyle eleştiriliyor. Fransız futbol adamının Ersun Yanal sonrası yetkilerinin sınırlandırıldığı ve transfer görüşmeleri dışında alınacak futbolculara karar verme konusuna müdahil olmayacağı öne sürülmüştü. Hatta Comolli'nin bu iddiaların ardından görevini bırakacağı da iddia edildi.

COMOLLI GÖREVE DEVAM EDECEĞİNİ BELİRTMİŞ

Fenerbahçe'nin sezon başında göreve getirdiği sportif direktör damien Comolli, yapılan transferler nedeniyle sıkça eleştiriliyor. FutbolArena'nın haberine göre;Comolli'nin böyle bir planı bulunmuyor. Fransız futbol adamının, yakın çevresine sezon sonunda ayrılacağı iddialarının doğru olmadığını ve görevine devam edeceğini söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.