Hava Durumu

Fenerbahçe'de Soldado krizi! Adeta ateş püskürdü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu'nun Avrupa Ligi kadrosuna almadığı Roberto Soldado, yapılan toplantıda ateş püskürdü: Kariyerimi tehlikeye attınız. Geleceğimi yeniden gözden geçireceğim.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2018 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2018 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Soldado krizi! Adeta ateş püskürdü

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve çok sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe'de bu kez de Roberto Soldado krizi çıktı... Teknik direktör Phillip Cocu tarafından UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayınca isyan bayrağını açtı. İspanyol futbolcunun menajeri kısa süre içinde İstanbul'da olacak.

Cocu ve Comolli'yle görüşen Soldado'nun, "Kariyerimi tehlikeye attınız. Verilen karar nedeniyle son derece mutsuzum. Geleceğimi yeniden gözden geçireceğim" diye konuştuğu öğrenildi.

KRİZ MASAYA YATIRILACAK

Soldado'nun ardından menajeri Alberto Toldra ile görüştüğü ve İstanbul'a çağırdığı belirlendi. Toldra'nın Comolli ve yöneticilerle görüşeceği ve Soldado'nun durumunu masaya yatıracağı öğrenildi.

AYRILIK GÜNDEME GELEBİLİR

Yapılacak görüşme sonrası İspanyol yıldızın ayrılığı da gündeme gelebilir. İddialara göre Soldado'nun menajeri, transferin devam ettiği Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde kulüp arıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.