Hava Durumu

Fenerbahçe, Euroleague'e kötü başladı

Son Euroleague şampiyonu Fenerbahçe, Eurocup şampiyonu Unicaja Malaga'ya deplasmanda 68-67 yenilerek Euroleague'e mağlubiyetle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 00:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, Euroleague'e kötü başladı

Euroleague ilk hafta maçında son şampiyon Fenerbahçe Doğuş, geçen yıl Eurocup'ı müzesine götüren Unicaja Malaga'ya deplasmanda 68-67 mağlup oldu. Palacio de Deportes José María Martín Carpena'da oynanan mücadelenin ilk periyodu 20-20'lik eşitlikle sonuçlandı. 2'nci periyotta vites artıran Fenerbahçe, devreye 41-36'lık skorla 5 sayı önde girdi. 3'üncü çeyrekte de iyi oyununu sürdüren sarı-lacivertliler, son periyot önce 7 sayılık üstünlük yakaladı: 50-57. Son periyotta seyircisinin de desteğiyle savunmada iyi bir performans gösteren Unicaja Malaga, temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'u 10 sayıda tutarken, rakip potaya 18 sayı gönderdi.

MAÇ SON SANİYEDE GİTTİ

Mücadelenin son 6 saniyesinde Kostas Sloukas ile son topu kullanan Fenerbahçe, bu hücumdan sayı bulamayınca İspanya ekibi Unicaja Malaga, sahadan 68-67 galip ayrıldı.

Mücadelenin en skorer ismi attığı 15 sayıyla Fenerbahçe'den Kostas Sloukas olurken, Unicaja Malagalı Giorgi Shermadini 12 sayı üretti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.