Hava Durumu

Fenerbahçe, kalecisi Volkan ile yollarını ayırıyor!

17 senedir Fenerbahçe forması giyen başarılı ve tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel ile sezon sonunda yolları ayrılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, kalecisi Volkan ile yollarını ayırıyor!

Özellikle sezon başında Cocu ve Koeman ile sorun yaşayan ve kadro dışı bırakılan Volkan Demirel sezon sonunda gönderiliyor. Ersun Yanal'ın gelmesi sonrasında affedilen deneyimli file bekçisi istenilen performansı gösteremediği için sarı lacivertli takımda son sezonunu geçiriyor.

BARCELONA'NIN KALECİSİ ADAYLAR ARASINDA

Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan 30 yaşındaki Jasper Hollandalı Cillessen o oyunculardan biri. Sarı-lacivertlerin teknik direktörü Ersun Yanal kadrosunda her bölgeye en az iki tane çok kaliteli isim istiyor. Takıma dahil edilecek yeni kalecinin, mevcut eldiven Harun Tekin ile rekabete girmesi ve iki ismin birbirini form olarak itmesi Ersun Yanal'ın hedefi.

VEDA EDİLMESİ BEKLENİYOR

Öte yandan Fenerbahçe formasını 2002 yılından bu yana giyen ve mukavelesi haziran ayının sonunda bitecek olan 37 yaşındaki Volkan Demirel'e veda edilmesi bekleniyor. Tecrübeli file bekçisi, sarı-lacivertli takımda geçirdiği yaklaşık 17 yılda 5 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Unutulmaz performanslar sergilediği Fenerbahçe'de yaklaşık 600 maça çıkan Volkan, 2 kez Türkiye Kupası, 3 kez de Süper Kupa'yı kaldırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.