Hava Durumu

Fenerbahçe, Koray Şener'i son yolculuğuna evinde uğurladı

Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Ülker Stadyumunda tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, Koray Şener'i son yolculuğuna evinde uğurladı

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesinde tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde tören düzenlendi. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli futbolcular, Şener'in ailesi ve çok sayıda taraftarın katıldığı törende Şener'in özgeçmişi okundu.

Törende futbolculardan Hasan Ali ve Mehmet Topal, cenaze töreninde duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. İşte Hasan Ali ve Mehmet Topal'ın sözleri:

HASAN ALİ KALDIRIM: ACIM ÇOK BÜYÜK ÇOK TARİFSİZ

"Duygularımı not ettiğim kağıttan okuyorum. Böyle bir durumda konuşmak benim için güç. Bizler futbolcular olarak sahaya çıktığımızda bizi biz yapan taraftarlardır. Ancak; Koray kardeşimizin aramızdan ayrılışı bizi o kadar derinden etkiledi ki... Bu tribünlere bakış açım çok daha farklı ve anlamlı olacak. Biz sahaya çıktığımızda deplasman tribünlerine bakarız. O tribün bizi duygulandırır. Koray, aramızdan ani şekilde ayrıldı. Acım çok büyük, acım tarifsiz. Aramızdan zamansız ayrıldın. Her şeyi bir anda anlamsız kıldın. Koray kardeşim, sen bizimiçin sayısız maça geldin. Paranı ve vaktini harcadın. Sana sözümüz olsun. Attığımız her adımda, sarf ettiğimiz her çabada sen olacaksın. Her zaman bizimle olacaksın. Rıfat Baba, Gülümser anne... Koray'ın yerini tutamayız ama bizi evlatlarınız olarak kabul edin. Yanınızda olacağımızı bilin. Allah hepimize sabırlar versin, mekanın cennet olsun kardeşim."

MEHMET TOPAL: KORAY'IN ANNESİ ANNEMİZ, BABASI BABAMIZ

"Bugün burada olan ve olamayan tüm Fenerbahçelilere merhaba. Koray bir deplasmanda yine bizim yanımızdaydı. Kelimeler yetersiz, acımız tarifsiz, teselli imkansız. Tertemiz kalbiyle hafızalara kazınan Koray'ın burada olmaması, onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Biz birbirimizden güç alan bir aileyiz. Koray'ın annesi annemiz, babası babamız olacak. Allah herkese sabırlar versin."

"SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM"

Koray Şener'in ağabeyi Eray Şener de kürsüde kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Daha birbirimize doyamadık, keşkelerimiz kaldı geriye. Her 10 Kasım'da ziyaretine gittiğin Atamızın, bu kez yanına gittin Korayım. Türk sporunda senin sayende yine tek yürek, tek nefes olacağız. Kaybımızdan sonra yanımızda olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve Sayın Fenerbahçe Başkanımız Ali Koç olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasına teşekkür ederim."

"KORAY ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR"

Konuşmaların ardından Koray'ın koltuğuna çelenk bırakıldı. Yapılan duadan sonra "Koray ölmedi kalbimizde yaşıyor" tezahüratları ve alkışlar eşliğinde Koray'ın cenazesi omuzlarda stadyumdan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.