Hava Durumu

Fenerbahçe maçının anahtarı taraftar

Fenerbahçe maçı öncesi önemli açıklamalar yapan Felipe Josue ve Harun Tekin, taraftarlarının itici güç olduğunu ve onlara ihtiyaçları olduğunu söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe maçının anahtarı taraftar
Barış YALIM'ın haberi...

HEDEFİMİZ HER ZAMAN 3 PUAN


Bursasporlu futbolcular Felipe Josue ve kaleci Harun Tekin, Özhan Market’in düzenlediği imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. Başarılı futbolcular taraftara imza dağıtırken, Fenerbahçe maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Harun, “İki takım açısından da zorlu bir mücadele olacak. Bizim hedefimiz her zaman 3 puan. Bu karşılaşmaya da iyi hazırlanıyoruz ve evimizde 3 puanı almak istiyoruz. Taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Onlar bizim için büyük güç. Onlar olduğu zaman biz daha iyi ve hırslı oynuyoruz” dedi.

KORKACAKLARI ATMOSFER OLMALI

Josue ise Fenerbahçe maçıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Oynaması zevkli ve güzel bir karşılaşma olacak. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Taraftarımız bize her zaman desteklerini belli ediyor. Özellikle takımımızın son dönemdeki performansıyla birlikte bu desteğin artmasını bekliyoruz. Bizim kendi sahamızda kakımların gelmeye korkacağı atmosferi oluşturmamız gerekiyor. Bunda da taraftarlarımız çok büyük bir anahtar olacaklardır.”



ÇALIŞANLARA 661 PASSOLİG

Organizasyonun yapıldığı Özhan Marketler Zinciri, Bursaspor'a maçlarında da destek vermek amacıyla 661 çalışanına Passolig kartı hediye etti. Bursaspor'un başarısı için taraftarın desteğine her zaman ihtiyacı olduğuna değinen Genel Müdür İbrahim Özhan, “Takımımızın başarılı geçen sezonunda, heyecan dolu taraftarımızı yeniden statta görmek istiyoruz. Tüm çalışanlarımıza Passolig kartı hediye ederek, onların takımlarına desteklerini, tüm maçlarda canlı canlı gösterme fırsatını verdik” dedi.

MİLLİ TAKIMDA KALICI OLMAK İSTİYORUM

A Milli Takım’a seçilmesiyle ilgili konuşan Harun Tekin, “Milli Takım'a seçildim. Benim en büyük hedefimdi. Bunu da gerçekleştirdim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Düzenli olarak seçilmek istiyorum, bunun için de daha çok çalışacağım” ifadelerini kullandı. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.