Hava Durumu

Fenerbahçe Madrid'de fırsat tepti

THY Avrupa Ligi 29. hafta maçında Fenerbahçe, Real Madrid'e konuk oldu. Sarı lacivertliler mücadeleyi 61-56 kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 23:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe Madrid'de fırsat tepti

THY Avrupa Ligi 29. hafta maçında Fenerbahçe, Real Madrid'e konuk oldu. Madrid ekibi maça Sergio Llull'den gelen iki üçlükle başlarken, Fenerbahçe Bogdanovic ve Vesely ile skor üretti ve ilk 5 dakikayı 10-11 önde geçti. Bu dakikadan sonra momentumu Real Madrid'e kaptıran Sarı Lacivertliler hücumda yaptığı top kayıplarıyla skorda geriye düştü ve ilk çeyrek 20-16 Real Madrid üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci çeyreğe Pero Antic'in 3 sayılık isabetiyle başlayan Fenerbahçe, Makedon oyuncunun üç sayı çizgisinin gerisindeki tehdidiyle hücumda alan yerleşimini iyi yaptı ve çeyrekte 3 dakika geride kalırken Dixon'dan gelen üçlükle 24-25 öne geçti. Bu dakikalarda oyun üstünlüğünü tekrar eline alan temsilcimiz farkı daha da açma imkanlarından yararlanamazken devreye 29-32 önde girmeyi başardı.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Fenerbahçe maçtaki en büyük farka 4. dakika geçilirken skoru 32-39'a getirerek ulaştı. Ancak çeyreğin geri kalan kısmında hücum ritmini kaybeden ve Sergi Llull'ün tekrar oyuna dahil olmasına engel olamayan temsilcimiz son çeyreğe 48-43 geride girdi.

Son çeyrek başa baş bir mücadeleye sahne olurken Real Madrid bitime 3 dakika kala farkı 9'a kadar çıkarttı. Çalınan teknik faul sonucu gelen sayılarla skoru 59-56'ya getiren Fenerbahçe kalan sürede öne geçme fırsatlarından yararlanamadı ve mücadeleden 61-56 mağlup ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.