Hava Durumu

Fenerbahçe sahadan beraberlikle ayrıldı

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmada 6 gol sesi çıktı. Fenerbahçe Kayserispor maç özeti haberimizde

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2017 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2017 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe sahadan beraberlikle ayrıldı

Fenerbahçe, 90+5. dakikada yediği gol ile sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada fırsatı kaçırdı ve 16 puanda kaldı.

⚽️ 40. dakikada Umut Bulut attı. Kayserispor, Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti. Gol öncesi Neustadter büyük bir hata yaptı. Neustadter'in hatasını affetmeyen Umut Bulut, kariyerinde Fenerbahçe'ye 10. golünü attı. Fenerbahçe, Umut'un en çok gol attığı takım oldu.

⚽️ 45. dakikada Ozan Tufan'ın attığı gol ile Fenerbahçe skora eşitliği getirdi. Kayserisporlu futbolcular golden önce faul olduğu gerekçesiyle hakeme itirazlarda bulundu. Sakatlık geçiren Deniz Türüç yerde yatıyordu.

⚽️ 50. dakikada Fenerbahçe üstünlük golünü attı. Neustadter ilk goldeki hatasını telafi etti ve takımını 2-1 öne geçirdi.

⚽️ 62. dakikada Josef de Souza direkten dönen topu tamamladı ve Fenerbahçe skoru 3-1 yaptı. Brezilyalı futbolcu bu sezonki ilk golüne imza attı.

⚽️ Kayserispor, 68. dakikada Neto'nun kendi kalesine attığı gol sonucu farkı yeniden bire indirdi. 3-2

⚽️ 90+.5. dakikada Kayserispor'un kullandığı serbest vuruş sonrası dönen Gyan son dakikada golü attı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

Galatasaray'a koreografi göndermesi

Geçen hafta Galatasaray'ın yaptığı koreografiye göndermede bulunarak sarı-lacivertli taraftarlar, Okul Açık Tribünü'nde Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün olduğu ve üzerinde "Yaşasın Cumhuriyet" yazan büyük bir bayrak açtı. Bu bayrağın altında ise "Bazı Emanetler Vardır Bizi AYAKTA Tutan." yazılı bir pankart yer aldı. Maraton Tribünü'nde ise yine büyük bir Türk bayrağı açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.