Hava Durumu

Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran gelişme

Teknik dikretör arayışını sürdüren Fenerbahçe, Klopp'un eski yardımcısı Zeljko Buvac ile her konuda anlaştı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör konusunda Ali koç'tan onay çıkması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran gelişme

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığa gelmesiyle birlikte başlayan değişim rüzgarı, Damien Comolli'nin sportif direktörlük görevine gelmesiyle daha sert esmeye başladı.

ANLAŞMA KESİN OLARAK SAĞLANDI

Sarı-lacivertlilerin yeni sportif direktörü, resmi olarak göreve başladıktan sonra birçok teknik direktör ile temasa geçti ve son olarak Jürgen Klopp'un yardımcılığını yapan Zeljko Buvac ile "kesin olarak" anlaşmaya vardığı ifade edildi.

17 yıl boyunca Klopp ile sırasıyla Mainz, Borussia Dortmund ve Liverpool'da çalışan Buvac, geçtiğimiz ay kişisel nedenleri göstererek ayrılma kararı almıştı. 56 yaşındaki Bosna-Hersekli teknik adam, yeni sezonda tek başına teknik direktörlük yapmak istiyor. Buvac, taktiksel konulardaki analiz ve başarılarıyla dikkat çekiyor.

COMOLLI, ALİ KOÇ İLE BULUŞACAK

Fenerbahçe'de teknik direktörler ile yaptığı görüşmeleri başkan Ali Koç'a rapor edecek olan Comolli, ardından uygun bulunan isim ile temasa geçerek İstanbul'a davet edecek.

Ali Koç'un da yeni dönemde Buvac ile çalışmaya sıcak baktığı ve 56 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe'ye yakın olduğu kaydedildi.

YENİ HOCA TOPLANTIDA AÇIKLANABİLİR

Sarı-lacivertlilerde Comolli'nin 13 Haziran Çarşamba günü yapacağı toplantıda yeni teknik direktörün ismini açıklamak istediği ve bu nedenle listedeki isimler ile ilgili son kararın 12 saat içinde verilebileceği de belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.