Hava Durumu

Fenerbahçe'ye Jan Vesely müjdesi!

Fenerbahçe, CSKA Moskova'nın talip olduğu Jan Vesely ile yeniden anlaştı. Sarı lacivertliler, Çek basketbolcuya 2 yıl için 6 milyon Euro (19.8 milyon TL) ödeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'ye Jan Vesely müjdesi!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Mali Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, bu sezon Euroleague'de final oynayan erkek basketbol takımının hemen hemen aynen korunacağını, sadece 1-2 değişikliğin olacağını açıklamıştı. Bu yoldaki kilit hamlelerden birisi anlaşmaya döküldü.

Eurohoops'un haberine göre Fenerbahçe ve Jan Vesely, 2 yıllık toplam 6 milyon Eurodeğerinde bir sözleşme konusunda anlaştı. Çek pivot, takımın ve Euroleague’in bu sezonki en iyi oyuncularından biri olmuştu. İki taraf sözleşme konusunda mutabakata vardı ve geriye yalnızca resmi açıklama kaldı.

Vesely’nin kontratında 2016-2017 sezonunda geçerli olacak NBA çıkışı da bulunuyor. Bu, Vesely’yi en az 1 sene daha sarı lacivertli forma altında görecek olmamız anlamına geliyor. 26 yaşındaki oyuncunun NBA’e gideceği söylentileri olsa da Fenerbahçe onu kadrosunda tutmayı başardı.
Fenerbahçe’de amaç, takımın ana çekirdeğini koruyup 1-2 eklemeyle bir kez daha Euroleague şampiyonluğu için savaşmak olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.