Hava Durumu

Fenerbahçe'ye TT Arena'da ağır darbe!

Süper Lig'in 26. hafta erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'ye TT Arena'da ağır darbe!
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 382. randevusunda kazanan çıkmadı. Fenerbahçe'nin gol kaçırma rekoru kırdığı maçta Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki ezeli rakibine çelme çaktı. Bu sonuç ise en çok Beşiktaşlıları sevindirdi.

Güvenlik nedeniyle ertelenen 26. hafta maçında zirve takipçisi Fenerbahçe, Avrupa'yı hedefleyen Galatasaray'a konuk oldu. TT Arena'da oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın yönettiği karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi.

SON DARBE GALATASARAY'DAN

Osmanlıspor beraberliği hemen arkasından Torku Konyaspor mağlubiyeti derken zirveden kopmak istemeyen Fenerbahçe bir de ezeli rakibinden darbe yedi. Fenerbahçe, üst üste 3. maçından da galibiyet çıkaramadı ve zirve yarışında bir yara daha aldı. 61 puanda kalan sarı-lacivertliler, ligin bitimine 6 hafta kala lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düştü. Kendi sahasındaki yenilmezlik serisini 15 maça çıkaran Galatasaray ise 41 puanla 6. sırada yer aldı.

VOLKAN ŞEN SAÇ BAŞ YOLDURDU

Maça hızlı başlayan ve pozisyonlara giren taraf Fenerbahçe'ydi. Derbide 16 dakika geride kaldığında Muslera tam 17 kez topla buluşarak bu bölümde en çok topla oyuncu oldu.

Sarı-lacivertlilerin yakaladığı en tehlikeli pozisyonda ise Volkan Şen boş kaleye topu gönderemedi. 24. dakikada Van Persie'nin kafayla sektirdiği topla buluşan Volkan boş kaleye karşı topu auta gönderdi.

MUSLERA'DAN MUHTEŞEM KURTARIŞ!

Maçın en ilginç pozisyonu 29. dakikada yaşandı. İleri uca atılan uzun topa hareketlenen Alper'den önce kaleci Muslera ceza sahasını terk ederek bu topa müdahale etti. Muslera'nın voleyle uzaklaştırmak istediği top top Robin Van Persie'nin önünde kaldı. Tecrübeli golcünün uzak mesafeden gelişine vuruşu kalenin üzerinden auta gitti.

PODOLSKİ GOLÜ BULDU AMA

Pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray, 41. dakikada yakaladığı kontra atakta hızlı çıktı. Sneijder'in pasında defansın arkasına sarkan Podolski'nin şutunda top filelerle buluştu ancak yan hakem Aleks Taşçıoğlu ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. ilk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.

VAN PERSİE ÇIKTI DİEGO GİRDİ

Galibiyete ihtiyacı olan sarı-lacivertlilerde Teknik direktör Vitor Pereira ilk oyuncu değişikliği tercihini golcülerini değiştirerek kullandı. 66. dakikada Van Persie'nin yerine Fernandao oyuna girdi. Maçta bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Volkan Şen de 71. dakikada yerini Diego'ya bıraktı.

Maçın son bölümünde Galatasaray oyuna hakim olan taraftı. İki tarafın son bölümdeki çabaları da sonuç vermeyince taraflar sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.