Hava Durumu

Fenerbahçeli futbolcudan olay yaratacak sözler!

Medipol Başakşehir-Fenerbahçe maçı sonrasında konuşan Mauricio Isla, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Bu büyük kulüpte oynuyoruz ama hala hatalar yapıyoruz. Fenerbahçe'nin durumu bizim için bir utanç." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2019 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2019 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçeli futbolcudan olay yaratacak sözler!

Spor Toto Süper Ligin 25. haftasında Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'yi Başakşehir Fatih Terim Stadında konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Turuncu-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Robinho ve 83. dakikada Napoleoni kaydetti. Fenerbahçe'nin golü 73. dakikada Roberto Soldado'dan geldi.

"AÇIKLAMASI ZOR BİR DURUM"

Maç sonunda konuşan Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Isla, "Zor bir durum. Açıklaması da zor. Maçın 20. dakikasına kadar gol yiyoruz ve hep bizim reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Ya çok zorlanarak kazanıyoruz, ya zorlanarak beraberlik alıyoruz ya da kaybediyoruz." dedi.

"FENERBAHÇE ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP"

Isla, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Bu büyük kulüpte oynuyoruz ama hala hatalar yapıyoruz. Fenerbahçe'nin durumu bizim için bir utanç. Taraftarlarımızın üzerindeki bu utanma duygusunu artık onlardan almak istiyoruz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.