Hava Durumu

Fenomen damat adayından yıllar sonra gelen itiraf!

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Kaan Güvenilir, bugün katıldığı canlı yayında evlilik programına nasıl katıldığı ve aşk yaşadığı Solmaz Çiros'la bilinmeyenleri anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenomen damat adayından yıllar sonra gelen itiraf!

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunuculuk yaptığı evlilik programına katılarak adını duyuran Kaan Güvenilir, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Evlilik programına katılma sürecini anlatan Güvenilir, yaşadıkları aşkla basında büyük yankı uyandıran Güvenilir, olayın bilinmeyen detaylarını anlattı.

"PROGRAM BENİM İÇİN TECRÜBE OLDU"

Sunucuların 'Evlilik programına nasıl katıldın' sorusu üzerine açıklama yapan Kaan Güvenilir, şunları söyledi: "Benim amcam o programda organizatördü ve bana sürekli gel diyordu. O dönem sevgilim olduğu için gitmemiştim sonra ayrılınca gittim ve orada kaldım. Yaptıklarımdan pişman değilim. Benim için o program bir tecrübe oldu. Olumlu ve olumsuz yönleri de oldu tabi.

"HER ŞEY NUMARAYDI DEMEK İSTEMİYORUM"

Sola Çiros'la yaşadığı aşkla programa damga vuran Kaan, yaşadığı aşk içinde "Benim için geçmiş geçmiştir. Her şey numaraydı demek istemiyorum ama olması gerekenler oldu. Yaşanması gerekenler oldu. Herkes kendi istediğini yapar ve yaşar." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.