Hava Durumu

Fenomen dizi o sahne yüzünden mahkemelik oldu

'Fazilet Hanım ve Kızları' bir sahne yüzünden mahkemelik oldu. Dizide ölen bir kişinin mezar taşının gösterildiği sahne sebep gösterilerek dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2018 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2018 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenomen dizi o sahne yüzünden mahkemelik oldu

Moldova'da geçirdiği trafik kazasında ölen Tarabya'daki Hayrola Cafe'nin ortaklarından Ceyhun Başaran'ın kızı İrem, babasının mezar taşının Star TV'de yayımlanan 'Fazilet Hanım ve Kızları' adlı dizide gösterildiğini iddia ederek 30 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

MEZAR TAŞI KADRAJA GİRMİŞTİ

Hürriyet'in haberine göre, Star TV'de yayınlanan 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinin 37'nci bölümünde birkaç mezar taşı kadraj içinde yer aldı. Taşlardan biri Moldova'da geçirdiği trafik kazasında ölen Trabya'daki Hayrola Cafe'nin ortaklarından Ceyhun Başaran'a aitti. Mezar taşı "Ruhlarına Fatiha" yazdığı için Ceyhun Başaran'ın ailesi tarafından yenisi yaptırılmış, bu mezar taşı ise imalatçının elinde kalmıştı.

DİZİDEN 30 BİN TL MANEVİ TAZMİNAT İSTEDİ

Ceyhun Başaran'ın kızı İrem Başaran diziden akrabalarının aramasıyla haberdar oldu. Dava dilekçesindeki iddialara göre İrem Başaran'a babasının mezar taşının görünmesi sonucu kaç para kazandığını bile soran oldu. İrem Başaran'ın avukatı İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak, müvekkilinin bu olay karşısında manevi olarak zarar gördüğünü iddia etti ve dizinin yapımcısı Avşar Film'den 30 bin TL manevi tazminat istedi.

ERDOĞAN'IN KORUMALIĞINI YAPMIŞTI

Ceyhun Başaran, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korumalığını yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.