Hava Durumu

Ferdinand'da işlem tamam

Ertuğrul Sağlam’ın günlerdir kadrosuna katmak istediği QPR’nin savunma oyuncusu Anton Ferdinand, genç teknik adamın istifasını açıkladığı gün Yeşil Beyazlılar’a imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2013 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2013 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ferdinand'da işlem tamam

Bursaspor, İngiltere'nin Queens Park Rangers takımında forma giyen Anton Julian Ferdinand ile sezon sonuna kadar satış opsiyonlu kiralık olarak anlaştı. Stoke City’den kiralanan Maurice Edu’nun ardından Ferdinand da Yeşil Beyazlı takımla sözleşme imzaladı. Önceki gece İstanbul’a gelen ve ardından Bursa’ya geçen İngiliz stoper, Bursaspor için kritik bir gün yaşanırken, transfer görüşmesi yaptı. Ertuğrul Sağlam’ın istifasını açıkladığı günde Yeşil Beyazlılar ile anlaşma sağlayan Anton Ferdinand, sıkı bir pazarlık sonrasında sözleşme imzaladı.


600 BİN EURO ALACAK
QPR takımından yıllık 1 milyon 500 bin Euro garanti para alan İngiliz futbolcu, yarım sezon için Timsah’tan 750 bin Euro istedi. Uzun süren pazarlıkların ardından Ferdinand ile 600 bin Euro’ya anlaşma sağlandı. Tecrübeli stoper sezon sonuna kadar satış opsiyonlu kiralık olarak imza attı. Bursaspor eğer gelecek sezon futbolcunun bonservisini almak isterse Queens Park Rangers takımına 1 milyon 500 bin Euro ödeme yapacak.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.