Hava Durumu

Ferdinand resmi imzayı attı

Bursaspor, Queens Park Rangers takımından satış opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiraladığı İngiliz stoper Anton Ferdinand ile, Özlüce Tesisleri'nde sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2013 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2013 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ferdinand resmi imzayı attı

Tanıtımda Bursaspor'da başarılı olmak istediğini belirten Ferdinand, Bursaspor taraftarlarının coşkusunu Londra'daki Türk arkadaşlarından öğrendiğini ve onların önünde Galatasaray maçında oynamak için sabırsızlandığını söyledi.


İmza törenine Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Basın Sözcüsü Selçuk Eren de katıldı.

"NOKTA TRANSFER"
Genel Sekreter İlhan Uslu, nokta transfer gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bursasporumuz için önemli günlerden birisini daha yaşıyoruz. Daha önce nokta transferlerden bahsetmiştik. Anton Ferdinand, İngiltere Premier Ligi'nden aldığımız üçüncü futbolcumuz oldu. Bizler kendisinden çok şeyler bekliyoruz. Stoper pozisyonuna iyi bir alternatif olacağını düşünüyoruz. Bursaspor'a çok şey katacağına inanıyorum. Bursa ve Bursaspor için hayırlı olsun" dedi.
Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise Ferdinand'ın transferi için "Çok önemli bir transfer. Böyle kıymetli bir oyuncuyu Bursaspor'a kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Takımımıza önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"HAZIRIM"
İngiliz futbolcu Anton Ferdinand, Türk kültürünü yakından bildiğini ve Bursaspor forması giymek için sabırsızlandığını dile getirerek, "Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum. Ben Londra büyüdüm ve birçok Türk arkadaşım oldu. Türk kültürünü iyi biliyorum. Bu olayında adaptasyon konusunda bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Türk arkadaşlarıma "Bursaspor'a transferim gündemde ne düşünüyorsunuz?" diye sorduğumda bana ilk söyledikleri şey Bursaspor taraftarının muhteşem olduğu yönündeydi Biran önce takım arkadaşlarımı ile tanışmak ve taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bursaspor'a katkı sağlamak için çalışacağım. Şu anda oynamak için hazırım. Eğer şans verilirse Galatasaray maçında forma giyebilirim. Takım için çok önemli bir maç olduğunun farkındayım. Süper Lig'e çok önemli isimler transfer yaptı. Türk futbolseverler için güzel bir olay. Bende önemli futbolculara karşı oynamak istiyorum" dedi.
 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.