Hava Durumu

Ferhat Göçer suskunluğunu bozdu

Ferhat Göçer, "Kedileriyle benden daha çok ilgileniyor, babalık görevlerini yerine getirmiyor" diyerek kendisini savcılığa şikayet eden kızı Yağmur hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ferhat Göçer suskunluğunu bozdu

 Ferhat Göçer, 15 yıl önce boşandığı eski eşinden olan kızı Yağmur yüzünden zor günler yaşıyor. Kızı, savcılığa verdiği dilekçede babasını şöyle suçladı: "Ben hastayken, sevgilisiyle tatile gitti. Sevgilisinin kızıyla benden çok vakit geçiriyor. Babalık görevlerini yerine getirmiyor. Alerjim olmasına rağmen, kedi ve köpekleriyle benden daha çok ilgileniyor. Kalp kapağımın değişmesi gerekiyor ama babam izin vermiyor!"
 
'ANNE YUNAN, BEN TÜRK DİYORUM'

Göçer, kendini savundu: "Yağmur 10 yıldır benimle yaşıyor. Canımdan çok sevdiğim kızımın bugüne kadar eğitim, sağlık ve tüm diğer harcamalarını üstlendim. O şu an 17 yaşında ve zor bir ergenlik dönemi geçiriyor. Yaşadığımız tek sorun kalp kapakçığıyla ilgili. Annesiyle bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz. Annesi onu bir Yunan doktora, bense Türk bir doktora ameliyat ettirmek istiyorum."
 
'ALERJİK SORUNU YOK!'

Ferhat Göçer, 17 yaşındaki kızının evde beslediği hayvanlarla ilgili şikayeti içinse, 'Kızımın alerjik sorunu yok; hastanede bu konuyla ilgili test yaptırdık, temiz çıktı" dedi.
 
'UYUMLU YAŞAR GİDERİZ'

Ferhat Göçer, kızı Yağmur'la yaşadıklarının geçici olduğunu söyledi: "Yağmur'la her şeyi kısa sürede düzeltir ve eminim eskisi gibi yine uyumlu yaşar gideriz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.