Hava Durumu

Fernandao bunalıma girdi!

Milli Takım’la Euro 2016’ya gitmeyi çok isteyen Fenerbahçeli Fernandao, TFF’den gelen haberle sarsıldı. Brezilyalı futbolcu aşırı moralsiz, kimseye konuşmuyor. Pereira, ağzını bıçak açmayan Fernandao’ya terapi yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fernandao bunalıma girdi!
Fernandao hayata küstü... Uzun süredir A Milli Takım forması giymesi tartışılan Brezilyalı futbolcu, Milli Takım kurmaylarının “FIFA talimatlarına göre, 5 yıl beklemeden Türk Milli Takımı’nda oynaman imkansız” diye bilgi verdiği an adeta yıkıldı.

Fernandao, Bursaspor’da oynadığı dönemden beri Ay-Yıldızlı forma için yanıp tutuşuyordu. Hatta “F.Bahçe’ye transfer olursam, Milli Takım’a daha kolay giderim” düşüncesi, geçen yaz aldığı çok sayıda teklife karşın Sarı-Lacivertli takımı seçmesinde temel faktörlerden biri olmuştu. Fernandao, Ay-Yıldızlı formayla sahaya çıkacağı günü hayal ediyordu.

KİMSE BİR TESELLİ VEREMEDİ 

Milli Takım kurmayları, Fernandao’nun durumunu FIFA nezdinde araştırıp, olumsuz raporla geri dönünce Fernandao, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Milli Takım’a seçilmeyi bekleyen bir Türk futbolcu listede adını göremediği an nasıl bir keder hissederse, Fernandao iki katı üzüldü. Büyük bir moral bozukluğu yaşadı. Ağzını bıçakaçmıyor. Fernandao’nun bu durumu takım arkadaşları ve Teknik Direktörü Vitor Pereira’yı da üzdü. F.Bahçe’nin profesyonelleri de teselli için devreye girdi. Ancak Fernandao, bir türlü o eski neşesine kavuşturulamadı. Bunun üzerine Pereira, kolları sıvadı.

SENİN SUÇUN DEĞİL FERNANDAO 

Fernandao ile bire bir görüşen Pereira, “Seni anlıyorum. Fransa’ya gitmeyi ne kadar çok istediğini biliyorum. Ancak sen de şunu bil ki Avrupa Şampiyonası’nda oynayamamak kesinlikle senin suçun değil. (Akşam)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.