Hava Durumu

Fernandao hakkında müthiş iddia! Prensipte...

İki dev, bir kez daha transferde karşı karşıya geldi. Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Fernandao, sonunda Fenerbahçe'nin de radarına girdi. Sarı-Lacivertliler, transferde bir adım öne bile geçti; Çünkü Bursaspor ile yapılan görüşmelerde 'flaş bir taktik' üzerinde anlaşma sağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2015 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2015 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fernandao hakkında müthiş iddia! Prensipte...
Geçtiğimiz sezon devre arasında Brezilya ekibi Atletico Paranaense’den kiralık olarak Bursaspor’a gelenFernandao, yaz ayı transfer döneminde başrollerden birini oynayacak gibi... Ocak ayından bu yanaGalatasaray’ın gündeminde yer alan Brezilyalı golcü; ligin ikinci yarısında Trabzonspor, Akhisar ve Konyaspormaçlarında sayısız gol fırsatından yararlanamayarak tam 7 puan kaybeden Fenerbahçe’nin de ‘santrfor adayı’ listesine 1. sıradan girdi. Caner Erkin ve Gökhan Gönülgibi iki süper kanat oyuncusunun getirdiği topların ceza alanı içinde yeteri kadar değerlendirilemediğini düşünen Sarı-Lacivertli yönetim, Fernandao için ilk resmi girişimini de yaptı.

TİMSAH ASLAN'A KIRGIN

Sarı-Lacivertliler; öncelikli olarak, Atletico Paranaense’ye 5 milyon dolar ödemesi halinde Fernandao’nun bonservisini alma önceliğine sahip olan Bursaspor’un kapısını çaldı. Bu oyuncunun transferini düşündüklerini ifade eden Fenerbahçeli yöneticiler; “Ciddiyetimizi bilmenizi isteriz. İsterseniz önce siz oyuncuyu alın, daha sonra bizimle masaya oturun” diyerek Bursaspor’a reddedilmesi zor bir teklif yaptı.Galatasaray’a, kendilerini ‘es’ geçerek direkt oyuncuyla temasa geçtiği için bir hayli kırgın olan Bursa Yönetimi’nin, bu tavır sonrasında Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı vurgulandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.