Hava Durumu

Fethiye altın buldu

Zaferspor ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Fethiye İdmanyurdu'nun son dakikalarda attığı gole engel olamadı. Şampiyonaya gidecek son takımı Ertuğrulgazi Meskenspor belirleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fethiye altın buldu

U-14 Elit Yaş Ligi'nde Bursa'yı Arabayatağıspor, Yıldırım Belediyespor ve Altınsabanspor'dan sonra Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek 4. takımın belirlenmesi için oynanan play-off'ta heyecan sürüyor. Dün oynanan 2. hafta maçında Zaferspor ile Fethiye İdmanyurdu 1-1 berabere kaldı. Bağlarbaşı Sahası'nda oynanan maça oldukça iyi başlayan Zafer, 25. dakikada Barış'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İSMET HAYAT VERDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine Zaferspor iyi başladı. Ancak karşılaşmanın sonlarına doğru baskını artıran Fethiye İdmanyurdu, 58. dakikada İsmet ile durumu 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım da 1'er puana razı oldu. Bu sonuçla ilk haftada Ertuğrulgazi Meskenspor'u 1-0 ile geçen Zaferspor puanını 4'e yükseltirken, Fethiye İdmanyurdu ise ilk puanını aldı. Türkiye Şampiyonası'na gidecek 4. takım son haftada oynanacak Ertuğrulgazi Mesken-Fethiye İY maçının ardından belli olacak. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.