Hava Durumu

Fethiye işi son maça taşıdı

Kırmızı Beyazlılar, Ertuğrulgazi Meskenspor'u Ahmet ve Koray'ın golleriyle yenerek U-14 Yaş Ligi play-off'u 4 puanla tamamladı. Şampiyonaya gidecek son takım ya Zafer ya Fethiye olacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fethiye işi son maça taşıdı

U-14 Yaş Ligi play-off'ta dün Fethiye İdmanyurdu, Ertuğrulgazi Meskenspor'u 2-1 mağlup etti. Maça mutlak galibiyet için çıkan Kırmızı Beyazlılar rakip kaleyi şut yağmuruna tutarken aradığı golü 21. dakikada Ahmet ile buldu ve 1-0 öne geçti. Fethiye İdmanyurdu öne geçtikten sonra oyunu rölantiye alınca soyunma odasına tek farklı üstünlükle girdi.

BİR MAÇ DAHA

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine iyi başlayan Fethiye İdmanyurdu, 63'te Koray ile durumu 2-0'a getirdi. Maçı bırakmayan Ertuğrulgazi Mesken, 65'te Mustafa ile skoru 2-1'e taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kırmızı Beyazlılar 3 puana ulaştı. Bu sonuçla Mesken play-off'u 0 puanla tamamlarken Fethiye ise 4 puanla noktaladı. Zaferspor'un da 4 puanı olmasıyla Türkiye Şampiyonası'na gidecek son takımı haftaya iki takım arasında oynanacak maç belirleyecek. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.