Hava Durumu

Fethiye'nin gecesinde Batalla yalnız bırakmadı

Kültürpark'taki Dörtler Restaurant'ta gerçekleşen geceye, Kırmızı Beyazlıların Başkanı Şenol Tosun'un yanı sıra Bursaspor'un kaptanı Batalla ile eski yöneticiler Erkan Kamat ve Ahmet Bozdemir de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2017 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fethiye'nin gecesinde Batalla yalnız bırakmadı

BATALLA YALNIZ BIRAKMADI

1. Amatör Küme 2. Grup'ta şampiyon olarak geçen sezon düştüğü Süper Amatör Küme'ye dönmek isteyen Fethiye İdman Yurdu önceki gece geleneksel destek gecesi düzenledi. Kültürpark'taki Dörtler Restaurant'ta gerçekleşen geceye, Kırmızı Beyazlıların Başkanı Şenol Tosun ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bursaspor'un kaptanı Pablo Martin Batalla, eski yöneticiler Erkan Kamat, Ahmet Bozdemir, Bursa Kuyumcular Oda Başkanı İsa Altıkardeş ile Bursa'nın amatör spor kulüplerinde başkanlık, yöneticilik ve antrenörlük yapan birçok isim katıldı.

ORGANİZASYONLAR SÜRECEK

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen organizasyonda Fethiye İdman Yurdu ve Bursaspor'un formaları gibi bir çok manevi değeri olan eşya açık artırmayla satışa çıktı. En yüksek rakamda bağışı ise geceye katılan Timsah'ın kaptanı Pablo Martin Batalla'nın imzaladığı formasını 16 bin TL'ye alan Ahmet Bozdemir gerçekleştirdi. Organizasyon sonunda katılan herkese teşekkür eden Fethiye İdman Yurdu Başkanı Şenol Tosun, "Çok güzel bir gece geçirdik. Katılan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah her sene böyle organizasyonlarda yeniden buluşuruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.