Hava Durumu

Fethiye puanı kaptı

U-19 Play-Off B Grubu 2. hafta mücadelesinde Fethiye İdman Yurdu, 80. dakikada Yiğit Durdu'nun serbest vuruştan attığı golle Demirtaşspor ile 1-1 berabere kaldı. Mavi Beyazlılar'ın golünü ise 38. dakikada Serkan İşleyen kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fethiye puanı kaptı

HABER | Samet ZİNCİROĞULLARI

Kırmızı Beyazlılar'da Eren Çakıcı 86. dakikada kırmızı kart gördü

DEMİRTAŞ İYİ BAŞLADI

U-19 Play-Off B Grubu 2. hafta karşılaşmasında Fethiye İdman Yurdu ile Demirtaşspor 1-1 berabere kaldı. Atıcılar-1 sahasında oynanan maça hızlı başlayan Demirtaşspor oldu. İlk dakikalarda bulduğu ataklarda etkili olan Mavi Beyazlılar, 38. dakikada gelişen hızlı hücumda Serkan İşleyen'in attığı güzel golle 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu atlatamayan Kırmızı Beyazlılar beraberlik için ataklar geliştirmeye çalıştırsa da bu girişimlerden bir sonuç alamadı ve ilk yarıda soyunma odasına Demirtaş ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile gidildi.

CEVAP FİRİKİKTEN GELDİ

İkinci yarıda ise sahada etkili olan taraf Fethiye ekibiydi. Rakip kaleyi uzaktan şutlarla yoklayan Kırmızı Beyazlılar, 80. dakikada Yiğit Durdu'nun serbest vuruştan attığı şık golle maça dengeyi getirdi 1-1. Galibiyet golü için atakları sıklaştıran Fethiye İdman Yurdu, 84. dakikada Batuhan Çolak ile çok net bir fırsattan yararlanamadı. Dakikalar 86'yı gösterdiğinde ise Fethiye ekibinde Eren Çakıcı ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.