Hava Durumu

FETÖ'CÜ Enes Kanter'e Donald Trump şoku

ABD'de Donald Trump'ın başkanlığı garantilemesinin ardından en büyük şoklardan birini Enes Kanter yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FETÖ'CÜ Enes Kanter'e Donald Trump şoku
Dünyaca ünlü spor dergisi Sports Illustrated, FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i NBA'in en büyük trolü olarak adlandırdı. ABD seçimleri öncesinde Sports Illustrated muhabiri Scooby Axson, teröristbaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'le soru cevap şeklinde bir röportaj yaptı.

Kanter'e 'Ölü ya da diri kiminle yemek yemek istersin?' sorusunu soran Axson, 'Donald Trump'la yemek, yemek isterdim'cevabını aldı. Bu cevap üzerine bu kez 'neden Trump? sorusunu soran muhabire Kanter, 'Çünkü ona senin sorunun ne? demek istiyorum' diye cevap verdi. 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin sorumlusu olan Fetullah Gülen'e biat yemini eden Enes Kanter'in 'kiminle yemek yemek istersin?' sorusuna 'Trump' cevabını vermesi şaşkınlık yaşattı.

FETÖ'ye bağlılığını her fırsatta yineleyen Kanter, ABD seçimleri öncesi yaptığı bu röportajla birlikte tarafını da belli etmiş oldu. Donald Trump ve Hillarry Clinton'ın yarıştığı seçimler öncesi Trump'a sataşan Kanter böylelikle desteklediği adayın da Clinton olduğunu açıkça ilan etti. Enes Kanter'in Trump'la ilgili sözleri USA Today adlı internet sitesinde yer aldı. Ayrıca bu yazıda Kanter'in NBA'in en büyük trolü olduğu ifade edildi. 

Enes Kanter'in Trump'la ilgili sözleri USA Today adlı internet sitesinde yer aldı. Ayrıca bu yazıda Kanter'in NBA'in en büyük trolü olduğu ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere FETÖ'nün finans kaynağı olarak hizmet veren Kimse Yok Mu Derneği'nin Demokrat lider Hillary Clinton'a seçim propagandasında maddi destek verdiği ortaya çıkarılmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.