Hava Durumu

FETÖ'cü karı-koca, kız öğrenciyi böyle darp etti

Şanlıurfa'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan savcı ile öğretmen eşinin, bir kız öğrenciyi darp etme anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 23:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FETÖ'cü karı-koca, kız öğrenciyi böyle darp etti
Alınan bilgiye göre, Harran ilçesinde Kız İmam Hatip Lisesinde eğitim gören A.B. ile derste tartışan İngilizce öğretmeni Elif Gündüz, yaklaşık bir hafta boyunca öğrencisinin derse girmesini istemedi.

Öğrencisini okul yönetimine şikayet eden Gündüz, okul yönetiminin mağdur A.B'yi haklı bulmasının ardından olayı savcı olan kocası İbrahim Gündüz'e aktardı.

Bunun üzerine okul girişine gelen savcı Gündüz ile öğretmen eşinin, öğrenci A.B'yi köşeye sıkıştırıp darp etmesi ve boğazını sıkma anları okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Olay, okul idarecilerinin araya girmesiyle sonlandı.

İŞTE O DARP ANI

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında İbrahim Gündüz ile eşi Elif Gündüz tutuklanınca mağdur öğrenci A.B, öğretmeninden ve savcı eşinden şikayetçi oldu.

"Kim olduğumuzu biliyor musun"

Öğrenci A.B, AA muhabirine yaptığı açıklamada, suçsuz olduğu halde öğretmeni tarafından sınıftan kovulduğunu söyledi.
A.B, özür dilemesine rağmen öğretmeninin bunu kabul etmediğini, hatta "Benimle uğraşmayın. Kafayı taktım mı tam takarım. Benim kocam sadece savcı diye değil benim babam var arkamda" diyerek de tehdit ettiğini ileri sürdü.

A.B darp olayını da şöyle anlattı:
"Savcı direkt bana bağırarak 'Sen kimsin, çete başı mısın, terörist misin? Sen bizim kim olduğumuzu biliyor musun?' dedi. 'Evet, Elif hocanın eşisiniz' dedim ama 'Çık dışarı karakola gidiyoruz' dediğinde ben 'Ne oluyor, ne karakolu, babamı arayın' dedim, çıktım. Ayakkabımı giyiyordum. Elif hoca boğazıma sarıldı 'Seni öldüreceğim, sen daha benim kim olduğumu bilmiyorsun, sana daha neler yapacağım, dur, daha neler gelecek başına' dedi. Ondan sonra karakola gittik. Orada babama ve bana hakaret etti. Karakoldaki işlemlerin ardından tekrar okula geldik ve disiplin kurulu beni öğrenci arkadaşlarımın da şahitliğiyle suçsuz buldu. Şu an eğitimime devam ettiğim için mutluyum. Dava açtık. O dönem nüfuzunu kullanan savcı ve öğretmen eşinin gereken cezayı almasını bekliyorum."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.