Hava Durumu

FETÖ şüphelisi kadın avukat adliye önünde bayıldı

Konya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında avukat ve baro çalışanlarının bulunduğu 11 kişi adliye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan ve serbest bırakılan şüphelilerden avukat kadın. adliye önünde baygınlık geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FETÖ şüphelisi kadın avukat adliye önünde bayıldı
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında avukat ve baro çalışanlarına yönelik operasyon düzenlendi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı düzenlediği operasyon ile 12'si avukat, 2'si baro çalışanı olmak üzere 14 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polisteki ifadelerinin ardından 3 avukat serbest bırakılırken, 9 avukat ve 2 baro çalışanı adliyeye sevk edildi.

Avukatlardan Mine Gamze K., adliye nezarethanesine gireceği sırada baygınlık geçirdi. Gamze K.'ya ilk müdahaleyi görevli kadın polis memurları yaptı. Yüzü su ile yıkanan kadın avukat bir süre yerde baygın vaziyette yattı. Daha sonra kendisini iyi hissettiğini belirten kadın avukat nezarethaneye alındı.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2'si kadın 4 avukat tutuklanırken, 2 baro çalışanı ile nezarethaneye götürülürken baygınlık geçiren Mine Gamze K. ve 4 avukat adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.