Hava Durumu

FETÖ'cü memurun serveti ayakkabı kutusundan çıktı

Denizli'de, FETÖ'cü memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar, 50 bin 550 Euro bulundu. Paraların bir kısmı ayakkabı kutusunda bulunurken, yanındaki kriptolu şiir dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FETÖ'cü memurun serveti ayakkabı kutusundan çıktı
Denizli'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar bulundu. Denizli'de polisin yaptığı operasyonda yakalanan kişinin memurluktan atılan Mesut Tekkoyun olduğu ortaya çıktı.

\\\"\\\"
PARALARIN BİR KISMI AYAKKABI KUTUSUNDA ÇIKTI

15 Temmuz'da Türk milletinin büyük direnişi karşısında hüsrana uğrayan FETÖ'cülerin 17-25 Aralık kumpasında kullandıkları en büyük yalan olan 'ayakkabı kutusundaki paralar' dönüp kendilerini vurdu. Denizli'deki memurun evinde bulunan paraların bir kısmını ayakkabı kutusunda sakladığı ortaya çıktı. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar, 50 bin 550 Euro bulunduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

\\\"\\\"

PARALARIN YANINDA KRİPTOLU ŞİİR BULUNDU

Paraların yanında ise şiirin yer alması ise dikkat çekti. Kağıdın üzerindeki şiir, "Yürekte 'SIZINTI' ile başladık. 'ZAMAN'la öğrendik 'AKSİYON' insanı olmayı. 'YENİ ÜMİT'lerimizle yağdırdık 'YAĞMURLARI' ve sonunda yeşerdi 'GONCALAR'" yazılması dikkat çekti.

\\\"\\\"

KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranırken, Denizli'de polisin yaptığı operasyonda yakalanan kişinin memurluktan atılan Mesut Tekkoyun olduğu ortaya çıktı.

\\\"\\\"

MEMURLUKTAN ATILMIŞ

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda (TİB) memurken geçen ağustos ayında atılan Mesut Tekkoyun'un, memleketi Denizli'de olduğu belirlendi. Merkez Pamukkale İlçesi Pelitlibağ Mahallesi'ndeki evine yapılan operasyonla yakalanan Mesut Tekkoyun'un evinde yapılan aramada, ayakkabı kutusu ve spor çanta içinde 989 bin 658 dolar ve 50 bin 550 Euro ele geçirildi. Mesut Tekkoyun'un emniyetteki işlemlerin ardından Ankara'ya gönderileceği belirtilirken, ele geçirilen paranın FETÖ/PDY örgütüne ait olduğu değerlendiriliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.