Hava Durumu

FETÖ'cüler eşlerinin rüyalarını not edip...

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) tutuklu mensuplarının cezaevinde eşlerinin gördükleri rüyaları anlattıkları not kağıtlarını birbirlerine göndererek moral verdikleri ve itirafları önlemek istedikleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FETÖ'cüler eşlerinin rüyalarını not edip...
Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda A11 numaralı oda çatısında bir not, FETÖüyelerinin nasıl rüya yalanlarıyla motive edildiklerini ve itirafçı olmalarının önlenmeye çalışıldığını kanıtladı. Sabah gazetesinden Nazif Kahraman'ın haberine göre tutuklu örgüt üyelerinin birbirine gönderdiği notta, bir örgüt mensubunun eşinin rüyasında, FETÖ tarafından desteklendiği bilinen ABD Başkan adayı Hillary Clinton'ın tutuklu FETÖ'cüleri hapisten kurtardığını gördüğü aktarılıyor. 

İşte o nottaki ifadeler:

"Bir arkadaşın eşi rüyasında Medrese-i Yusufiye'den arkadaşları görüyor. Bir kazandalar ve altlarında ateş yanıyor. Sonra bir konferans salonunda buluyor kendisini, karşısında bir bayan, bu işin takipçisi olduğunu, sonuna kadar destek olacağını söylüyor. Cep telefonunu bile vererek eşlere 'Ne zaman isterseniz arayın ben ABD Başkanıyım' diyor."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.