Hava Durumu

Fettah Can İzmir'i coşturdu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda fuar doldu taştı, bayram tatilini İEF'in gün boyu süren etkinliklerinde değerlendiren ziyaretçiler; konserden tiyatroya, sokak gösterilerinden motokros şovuna kadar pek çok etkinliğe katıldı. Sevilen sanatçı Fettah Can, şarkılarıyla İzmirliler'i coşturdu. 

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fettah Can İzmir'i coşturdu
26 Ağustos Cuma günü, 85. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), ziyaretçilerine; sanat, eğlence, teknoloji ve müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen fuar, 4 Eylül'e kadar açık olacak. Sevilen sanatçı Fettah Can İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark'ta unutulmaz bir konsere imza attı.



“İzmir Marşı ile başlayan konser, Zafer Bayramı'na özel olarak sanatçının repertuarına eklediği “10. Yıl Marşı" ile devam etti. Boş Bardak, Mandalinalar, Delirme gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Fettah Can, Murat Boz'a verdiği “Özledimö şarkısını da söyledi. Bu şahane İzmir akşamında dinleyicileri ile buluşmuş olmaktan çok mutlu olduğunu belirten ünlü sanatçı, kendi şarkılarının yanı sıra cover şarkılarıyla da beğeni topladı. İzmir'e her gelişinde dinleyicilerinden birini sahneye çıkartarak şarkı söyleten Fettah Can, geleneği İEF'de de bozmadı. Dinleyiciler arasında bulunan engelli bir vatandaşı da konseri daha rahat izlemesi için sahneye alan sanatçı gönülleri fethetti.



1 Eylül Perşembe, Dünya Barış Günü'nde Edip Akbayram, 2 Eylül Cuma Ajda Pekkan, 3 Eylül Cumartesi Athena ve 4 Eylül Pazar Vestel sponsorluğunda Sertap Erener konser verecek. Ücretsiz olarak İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen çim konserleri 21.30'da başlıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.