Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fİ Çİ 7. yeni bölüm ne zaman?

Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak? Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. PUHU TV dizisi Fi Çi 7. yeni bölüm ikinci fragmanı da yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fİ Çİ 7. yeni bölüm ne zaman?

Yeni fragmanda neler bulunuyor? Yeni fragmanda Eti ve Can arasında konuşma yer alıyor. Eti yaptığı konuşmayla Can'a gözdağı veriyor. Bu konuşmanın ardından Can neler yapacak? İşte, Fi Çi 7. yeni bölüm yeni fragmanı. Fi Çi yeni bölüm fragmanıyla ise yeni tüyolar geldi. Deniz ve Duru'nun yakınlaşması, dengeleri yeniden değiştiriyor. Can aldatıldığını öğrenecek mi? Cesur sahneleriyle sık sık medyaya da konu olan Fi yeni sezonu Çi'nin 7. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölüm yayın tarihi ise 19 Ocak Cuma olarak belirlendi.

En son yılbaşından hemen önce 27 Aralık'ta ekrana gelen Fi'nin son bölümün merak uyandıran bir final yapmıştı. Çi 6. bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Çİ 6. bölümde Duru, Ece ile Deniz'in yakınlaşmasını öğrendi ve Ece'den intikam almaya çalıştı. Ece'nin dansta başarısızlığını, gizlice videoya aldıran Duru, sosyal medyada Ece'yi yine rezil etti. Buna daha fazla katlanamayan Ece, dans grubundan ayrıldı ve sinirle oradan uzaklaştı. Ardından Ece'nin trafik kazası haberi herkesten önce Duru'yu üzdü. Ece ölecek mi sorusu izleyicinin soruları arasına girdi. Çİ 6. bölümde Özge ve Sadık'ın arasındaki bağı anlayan izleyecinin ise yüzü güldü.

Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna dizinin takipçileri yanıt arıyor. Fi Çi 7. yeni bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal'ın başrollerini paylaştığı Fi Çi dizisi PUHU TV'de yayınlanıyor ve büyük ilgi görüyor. Klasik televizyon anlayışının dizine çıkan internet dizisi Fi Çi, konusu ve oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor ve dizinin fanları her yeni bölümü iple çekiyor. Çİ yayınlanan son bölümde Duru ve Deniz'in ansızın yakınlaşması ise bölüme damga vurdu.

Duru'yu sürekli gizli kameradan izleyen Can Manay bu yakınlaşmayı Eti'nin gelmesiyle izleyemez. Fakat, Can Manay bu yakınlaşmayı göremesede, en yakınında olduğu kişi bu yakınlaşmayı hiç beklenmedik anda görür. O isim Bilge'dir... Bilge yeni bölümde neler yapacak? Can Manay'a bu durumu söyleyecek mi? Söylerse Can Manay nasıl bir tepki verecek... Çİ izleyenler 7. yeni bölümü heyecanla bekliyor!

Fİ Çİ 7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Cesur sahneleriyle sık sık medyaya da konu olan Fi yeni sezonu Çi'nin 7. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölüm yayın tarihi ise 19 Ocak Cuma olarak belirlendi. En son yılbaşından hemen önce 27 Aralık'ta ekrana gelen Fi'nin son bölümün merak uyandıran bir final yapmıştı.

Fİ 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çi 6. bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Çİ 6. bölümde Duru, Ece ile Deniz'in yakınlaşmasını öğrendi ve Ece'den intikam almaya çalıştı. Ece'nin dansta başarısızlığını, gizlice videoya aldıran Duru, sosyal medyada Ece'yi yine rezil etti. Buna daha fazla katlanamayan Ece, dans grubundan ayrıldı ve sinirle oradan uzaklaştı. Ardından Ece'nin trafik kazası haberi herkesten önce Duru'yu üzdü. Ece ölecek mi sorusu izleyicinin soruları arasına girdi. Çİ 6. bölümde Özge ve Sadık'ın arasındaki bağı anlayan izleyecinin ise yüzü güldü.

Çİ yayınlanan son bölümde Duru ve Deniz'in ansızın yakınlaşması ise bölüme damga vurdu. Duru'yu sürekli gizli kameradan izleyen Can Manay bu yakınlaşmayı Eti'nin gelmesiyle izleyemez. Fakat, Can Manay bu yakınlaşmayı göremesede, en yakınında olduğu kişi bu yakınlaşmayı hiç beklenmedik anda görür. O isim Bilge'dir... Bilge yeni bölümde neler yapacak? Can Manay'a bu durumu söyleyecek mi? Söylerse Can Manay nasıl bir tepki verecek... Çİ izleyenler 7. yeni bölümü heyecanla bekliyor!

Çİ OYUNCU KADROSUNDA YENİ İSİM

Anne olduktan sonra iki sene ekrana ara veren Nur Fettahoğlu'ndan sonra Yasemin Allen de Çi de göründü. Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal, Nehir Erdoğan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Jale Arıkan'ın paylaştığı yapımın yeni bölümüne Yasemin Allen konuk olacak. Yasemin Allen, dizide Ece karakterine hayat verecek. Bale okulunun başarılı öğrencilerinden olan Ece'nin yolu Deniz ve Duru'yla kesişecek.

Fİ DİZİSİ NASIL İZLENİR?

Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor.

Fİ DİZİSİ KONUSU

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır.

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir.

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.