Hava Durumu

Filede Bursa derbisi!

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden iki Bursa temsilcisi Bursa Büyükşehir Belediyespor ile İnegöl Belediyespor bugün kozlarını paylaşacak. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2020 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filede Bursa derbisi!

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 13. haftası Bursa derbisine sahne olacak. Voleybol branşında önde gelen şehirlerden bir ta-nesi olan Bursa'da voleybol severler müt-hiş heyecana sahne olacak müsabakada keyifli anlar geçirecek. Efeler Ligi'nde ba-şarılı performans sergileyen Bursa Büyük-şehir Belediyespor ile İnegöl Belediyespor birbirlerine rakip olacak. Fazıl Demirci başantrenörlüğündeki Bursa Büyükşehir Belediyespor,Efeler Ligi'nde mücadele ettiği ilk sezonunda gösterdiği performans ve aldığı sonuçlarla büyük alkış toplamıştı. Şu ana kadar çıktığı 12 maçta 8 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Yeşil Beyazlılar puan tablosunun 4. sırasında yer alıyor. Bursa temsilcisi bugünkü maçta salondan galibiyetle ayrılıp üst sıralara tırmanma hedefini sürdürmek istiyor.

İLK MAÇ BURSA BŞB'NİN

Konuk ekip İnegöl Belediyespor ise 13. haftaya puan cetvelinin 8.sırasında girdi. İnegöl temsilcisi şu ana kadar oynadığı 12 maçtan 8 kez sahadan mağlubiyetle ayrılırken yalnızca 4 kez galibiyet sevinci yaşadı. İnegöl Belediyespor ise bugünkü maça alt sıralardan uzaklaşmak için çıkacak. İki takım arasında ilk yarının ikinci haftasında oynanan Bursa derbisinde ise gülen taraf Bursa Büyükşehir Belediyespor olmuştu. Yeşil Beyazlılar, İnegöl Belediyespor'u 25-21, 25-27, 20-25 ve 19-25'lik setlerle 3-1 mağlup etmişti. Bursalı voleybol severlerin de bu karşılaşmaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak müsa-baka saat 18.00'de başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.