Hava Durumu

Filede imzalar atıldı

Yeşil Beyazlılar dış transferde Burcu Genç, Ajlan Çölleroğlu, Esra Tınığ, Ecem Şahin ile iç transferde ise İrem Özgür, Gizem Koçak, Buse Özden ve Neslihan Özbek ile sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2017 07:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2017 07:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filede imzalar atıldı

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Bursaspor'da yeni sezon öncesi kadro çalışmaları başladı. Başantrenörlüğünü Emin İmen'in yaptığı Filenin Sultanları dün dış transferde Yeşilyurt'dan Burcu Genç, Bayramiç'ten Ajlan Çölleroğlu, Esra Tınığ, Rota Koleji'nden Ecem Şahin ile iç transferde İrem Özgür, Gizem Koçak, Buse Özden ve altyapıdan Neslihan Özbek için imza töreni düzenledi. Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin'in de katılığı törende 8 oyuncu da 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

SPONSOR ARANIYOR

Gerçekleşen törende sponsor arayışlarının sürdüğünü belirten Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, "Öncelikle geçen sezon bize play-off tecrübesi yaşatan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl kulübümüzün içinde olduğu ekonomik durum ve henüz sponsor bulamadığımız için genç bir kadro kuruyoruz. Yine de üst sıralarda yer almak için mücadelemizi edeceğiz. Hedefimiz yine Bursaspor'u 1. Lig'de en iyi şekilde temsil etmek. Ayrıca sponsor bulursak ona göre bazı çalışmalar da yapacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.