Hava Durumu

Filede son viraj

Kadınlarda Büyükşehir Belediyespor CEV Challenge Cup’a, Nilüfer Belediyespor ise kötü geçen ilk devreyi telafi ederek Balkan Kupası’na katılmak için mücadele verecek. Erkeklerde ise İnegöl Belediyespor imkânsız için sahneye çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 06:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 06:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filede son viraj
Kadınlar ve Erkekler Voleybol 1’inci Ligi’nde normal sezonun ardından Bursa için heyecan Klasman Etabı’yla devam ediyor. Her iki ligde de normal sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sıralarda tamamlayan takımların mücadele ettiği Klasman Etabı’nda ikinci devre maçları bugün start alıyor. Kadınlarda ilk devreyi 3 galibiyet ve 8 puanla lider durumda tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, bu bölümdeki ilk maçında saat 17.30’da Sarıyer Belediyespor’la karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar, bu müsabakayı 3 puanla tamamlaması durumunda en kötü ihtimalle Balkan Kupası’na katılmayı garantilemiş olacak.

NİLÜFER’İN İŞİ ZOR

Klasman Etabı’nın ilk devresinde istediği sonuçları alamayan Nilüfer Belediyespor, ikinci devreye son sırada başlayacak. Rakipleriyle oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabilen ilçe temsilcisi 2’nci devre ilk maçında saat 15.30’da Çanakkale Belediyespor’la karşılaşacak. İlçe temsilcisi rakibinden en az 1 puan alması halinde en kötü ihtimalle Balkan Kupası’na katılma umudunu sürdürecek. Aksi takdirde Nilüfer Belediyespor, Avrupa hayalini başka bir bahara erteleyecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.