Hava Durumu

FilenIn nabzı Bursa'da attı

Türkiye Voleybol Ligleri 2017/2018 sezon sonu gecesi Bursa'da geniş bir katılımla yapıldı. Gecede konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Bursa voleybolunun Türkiye'de çok önemli bir yerinin olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FilenIn nabzı Bursa'da attı

HABER I Özgün DOĞAN I

GAZETECİLERE PLAKET
Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Derneği tarafından 2017/2018 sezon sonu voleybol gecesi düzenlendi. Konak 18'de gerçekleştirilen geceye TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Sevda Güler, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği Üyesi Yunus Aydın, Bursa Voleybol İl Temsilcisi Hakan Çatal, Bursa bölgesine ait takım yöneticileri ve antrenörler katıldı. Ayrıca Bursa'da görev yapan yerel basın mensuplarına voleybolun gelişmesi adına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

AVRUPA'NIN LİDERİYİZ
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ düzenlenen gecede açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Avrupa ve dünyada voleybol branşında lider olduğunu söyleyen Üstündağ, "Türkiye'de Bursa voleybolunun çok önemli bir yeri var. Rahmetli Cengiz Göllü'nün de ismi verilerek yapılan güzel bir salon var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kulüplerimizin Avrupa'da elde ettikleri bu başarıları umuyorum ki milli takımlarla olimpiyatlara taşıyacağız. Avrupa konfederasyonundan gelen yazıda Türk voleybolu kadınlarda 1. sırada, erkeklerde ise 3. sırada. Bütün voleybol camiasını başarılarından ötürü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.