Hava Durumu

Filenin Sultanları kayıp!

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı galibiyet parolasıyla çıktığı maçta güçlü rakibine karşı varlık gösteremedi ve salondan 3-1 mağlup ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2017 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filenin Sultanları kayıp!

Yeşil Beyazlılar, zaman zaman etkili olmaya çalışsa da yenilmekten kurtulamadı

ETKİLİ OLAMADI

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı 3-1 kaybetti. Son olarak evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 3-0 gibi farklı bir skorla geçen Bursa temsilcisi, Galatasaray karşısında etkili olamadı. Burhan Felek Spor Sa-lonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayamayan Büyükşehir'in Sultanları ilk teknik molaya geride girdi ve mola dönüşünde de etkisiz oyununu devam ettirerek ilk seti 25-22 kaybetti. İkinci sete de kötü başlayan Yeşil Beyazlılar, ev sahibi ekibin bloklarına cevap veremeyince teknik molaya geride girdi, mola dönüşünde zaman zaman file önünde etkili olsa da seti 25-20 kaybederek maçta 2-0 geriye düştü.

SONUNU GETİREMEDİ

İlk iki sette istediği oyunu oynayamayan Filenin Sultanları üçüncü sete etkili başladı. File önünden etkili smaçlarla sayılar bulan Bursa ekibi teknik molaya önde giren taraf oldu. Mola dönüşünde de rakibine şans tanımayan sultanlar seti 21-25 önde tamamlayarak farkı 1'e indirdi: 2-1. Dördüncü set karşılıklı sayılarla başlasa da 5-5 ten sonra ev sahibi ekip etkili olmaya başladı ve üst üste bulduğu sayılarla öne geçerek teknik molaya 12-7 önde girdi. Mola dönüşünde de etkili oyununu devam ettiren Galatasaray seti 25-15 maçı da 3-1 kazanan taraf oldu. Bu sonuçla çıktığı 7. maçında 4. mağlubiyetini alan Bursa Büyükşehir Belediyespor , 8. haftada Bursa derbisinde Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.