Hava Durumu

Filenin Timsahları kritik virajda

Son haftalarda ilk 4'teki rakiplerle karşılaşacaklarını hatırlatan Başantrenör Emin İmen, çıkışı sürdürmek istediklerini belirterek, "Play-off yolunda taraftarımıza ihtiyacımız var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 04:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 04:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filenin Timsahları kritik virajda

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu'nda ilk 4 mücadelesi veren Bursaspor'da 22. haftada oynanacak kritik Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürüyor. Zorlu karşılaşma öncesi Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulunan Başantrenör Emin İmen, Yeşil Beyazlı taraftarları maça davet etti. "Play-off yolunda size ihtiyacımız var" diyen tecrübeli antrenör, "En büyük etken seyircimiz olacak. Bu anlamda Bursalı spor severleri maçlarımıza davet ediyorum" dedi.

3 İSİMDE GRİP SIKINTISI

Ligde son üç haftayı iyi oynayarak 3-0'lık galibiyetlerle kapattıklarını ve takımın özgüven kazandığını ifade eden Emin İmen, "En büyük sıkıntımız buydu. Ben o dönemi atlattığımızı düşünüyorum. Play-off'taki rakiplerimizle üst üste maçlar oynayacağız. Hem çıkışımızı sürdürmek, hem de hedefimize devam etmek için kazanmak istiyoruz. Elena, Melis ve Selin ile ilgili gribal enfeksiyon var. Kulüp doktorlarımız yoğun bir şekilde ilgileniyorlar. Hafta sonuna yetiştirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Bursaspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak ligin 22. hafta maçı 19 Şubat Pazar günü, Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak. (Ozan DEMİR'in haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.