Hava Durumu

Filenin Timsahları, Nilüfer’i devirdi

Bursaspor Bayan Voleybol Takımı, hafta sonu başlayacak lig öncesi Nilüfer Belediyespor’u yenerek moral depoladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 05:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 05:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filenin Timsahları, Nilüfer’i devirdi
Ozan DEMİR'in haberi

Sultanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu ekiplerinden Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçın ilk setinde Bahar Ekinci, Elena Litevchenko ve Selin Doğan’ın sayılarıyla etkili olan Filenin Timsahları, teknik molalarına 8-4 ve 16-15 önde girdiği seti 28-26 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette daha üstün bir oyun ortaya koyan Nilüfer Belediye, 25-20’lik skorla durumu 1-1’e getirdi. 

LİG ÖNCESİ MORAL OLDU

Üçüncü sete üst üste sayılar bularak başlayan Bursaspor, ilk teknik molayı 8-2, ikinci teknik molayı 16-11 üstünlükle geçtiği sette Selin ve Emel’in etkili bloklarıyla sonuca gitti ve seti 25-16 gibi farklı bir skorla kazandı. Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü sette teknik molaları üstünlükle geçen Yeşil Beyazlı smaçörler, seti 25-20 maçı da 3-1 kazanarak hafta sonu Vakıfbank ile oynayacakları lig maçı öncesi moral buldu. Timsah’ta sakatlığı bulunan Dilara Dağyar karşılaşmada forma giymedi.



Taraftar başarı diledi

Nilüfer Belediyespor ile oynanan antrenman maçı sonunda Bursasporlu taraftarlar, Yeşil Beyazlı takıma süt helvası ikram ederek yeni sezonda başarı diledi. Rumeli Kardeşler Sofrası çalışanlarına jestlerinden dolayı teşekkür eden Başantrenör Emin İmen, lig öncesi Sultanlar Voleybol Ligi’ndeki Bursa temsilcisi karşısında önemli bir sınav verdiklerini kaydetti.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.