Hava Durumu

Filenin Timsahları rakip tanımıyor

Voleybol Kadınlar 1. Ligi B Grubu 7. hafta maçında Bursaspor Yüksekoba deplasmanda karşılaştığı İdmanocağı'nı 1-3 yendi. Lige fırtına gibi başlayan Filenin Timsahları bu maçı da kazanarak altıncı galibiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filenin Timsahları rakip tanımıyor

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanan maça iyi başlayan ev sahibi ekip teknik molaya 12-5 önde girdi. Moladan sonra taraftarının desteğini arkasına alan İdamanocağı seti 26-24 önde tamamladı. İkinci set büyük çekişmeye sahne olurken teknik molaya Trabzon temsilcisi 1 sayı farkla önde girdi. Mola dönüşü file önünde etkili olan Filenin Timsahları seti 28-30 kazanmasını bildi ve skoru eşitledi: 1-1.

Üçüncü sette oyunun kontrolünü eline alan Bursaspor teknik molaya 8-12 önde girdi ve seti de 17-25 kazandı. Dördüncü sette de etkili oyununu devam ettiren Yeşil Beyazlılar teknik molaya dört sayılık farkla önde girdi. Ev sahibi ekip mola dönüşü file üzerinde art arda bulduğu sayılarla maça ortak olmaya çalışsa da seti 21-25, maçı da 1-3 kaybetti.

Bu skorla Voleybol Kadınlar 1. Ligi'nde henüz yenilgi yüzü görmeyen Bursa temsilcisi galibiyet serisini 6 maça çıkararak Lig'in diğer namağlup ekibi Karayolları'nın ardından ikinci sırada yer aldı. Bursaspor Yüksekoba 7. haftada deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.