Hava Durumu

Final 1.Lig'e yürüyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi Final Etabı 11. maçında grup lideri Manisa Büyükşehir Belediye ile karşılaşan Final Spor, rakibini 66-53 mağlup ederek 1. Lig yolunda çok önemli bir galibiyetin altına imzasını attı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Final 1.Lig'e yürüyor

Haber I Özgün DOĞAN I

MAÇA HIZLI BAŞLADI

Final Spor, Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi Final Grubu lideri Manisa Büyükşehir Belediye'yi 66-53 yenerek çıkışını sürdürdü. Bir önceki maçta Boluspor'a deplasmanda yenilerek yara alan Bursa ekibi bu galibiyetle yenilgiyi telafi etmeyi başardı. Final Okulları Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya istekli başlayan Kırmızı Beyazlılar pota altından rahat sayı üreterek ilk çeyreği 11-8 önde tamamladı. İkinci çeyreğin ilk bölümlerinde farkı çift hanelere çıkaran Bursa temsilcisi son bölümlerde rakibinin dış atışlardan bulduğu sayılara engel olamadı ve soyunma odasına 4 sayı farkla 25-21 önde girdi.

ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Final üstünlüğü bırakmadı. Oğulcan Sevim ve Alparslan Uruk'un skorer oyunuyla rakibinin öne geçmesini engelleyen Bursa ekibi son çeyreğe 6 sayı farkla 40-34 üstülükle giren taraf oldu. Final periyodunda taraftarının da desteğini arkasına alan Final Spor oyunda üstünlüğü kurarak rakibinin direncini tamamen kırmayı başardı ve farkı çift hanelere kadar çıkararak maçı 66-53 kazanmasını bildi. Bu sonuçla final etabında 8. galibiyetini alan Final Spor çıkışını sürdürürdü. Bursa temsilcisi final etabının 12. maçında yine evinde 8 Haziran Cuma günü Fethiye Belediye'yi ağırlayacak ve maç 14.30'da başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.