Hava Durumu

Final'de şampiyonluk kutlaması

Türkiye Basketbol 2. Ligi'ni lider tamamlayarak 1. Lig'e çıkma başarısı gösteren Final Spor, Tavacı Recep Usta'da buluştu. Organizasyona yöneticiler ve şampiyon takımın oyuncuları eksiksiz katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Final'de şampiyonluk kutlaması

I HABER Özgün DOĞAN I

İLK SEZONDA ŞAMPİYON
2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp adını 1. Lig'e yazdıran Final Spor'da oyuncular ve yöneticiler şampiyonluk yemeğinde buluştu. Evinde son maçta Edirne Belediye Edirne Spor'u mağlup ederek final etabını lider tamamlayan Bursa temsilcisi geçen sezon düştüğü Türkiye Basketbol 2. Ligi'nden ilk sezonunda şampiyon olarak tekrardan 1. Lige yükselmeyi başardı. Şampiyonluğun ardından büyük sevinç yaşanan camiada oyuncular, yönetim ve şampiyonlukta emeği geçenler düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Yemek öncesinde açıklamalarda bulunan Final Eğitim Kurucular Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Final Spor kurucu başkanı İhsan Özen organizasyona katılan herkese teşekkür etti.

OYUNCULARI TEK TEK KUTLADI
Final Spor takımının kuruluşunu anlatan başkan yeni sezonda Bursaspor ile birlikte tatlı bir rekabet içinde olacaklarını söyledi. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Özen, "Taraftarlarımız olsun, basın mensupları olsun bize desteklerini hiçbir zaman esirgemediler ve bize destek oldular. Biz birlikteliğimiz sağlayarak bugün bu başarıyı elde ettik. En ağır yükü taşıyan, bütün eleştirilere tenkitlere iyi dayanan ve zaman zaman zor durumda kalsa da üstesinden gelmeyi başaran koç Levent Erdoğan'a ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Şampiyon kadroda yer alan oyuncuların isimlerini tek tek okuyarak alkışlattıran İhsan Özen başarılı basketbolcuları tebrik ederek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.